АМЕРИКА САОПШТИЛА: Ракете су распоређене због Русије

AMERIKA SAOPŠTILA: Rakete su raspoređene zbog Rusije

4 avgusta 2020

Razmeštanje nuklearnih krstarećih raketa na moru od suštinskog je značaja za obuzdavanje Rusije, saopštio je Pentagon.

„Razvoj i razmeštanje nuklearnih krstarećih raketa na moru od suštinskog je značaja za obuzdavanje Rusije“, navodi se na sajtu Pentagona.Pri tome se navodi da su Sjedinjene Američke Države 2010. godine skinule sa dužnosti poslednju nuklearnu krstareću raketu koja se lansira sa mora.

Sa druge strane, Rusija je nastavila sveobuhvatni program za modernizaciju i širenje svog taktičkog nuklearnog oružja, dodaje se na sajtu.

U saopštenju se ističe da „još više zabrinjava to što ruska strategija zapravo predviđa upotrebu ovih nuklearnih potencijala u sukobu.

KOMENTARI6 komentara

 1. Srbski vitez says:

  Kauboji, možete jedino da obuzdavate sebe da kojim slučajem ne isprovocirate rat u kojem ćete nestati sa lica zemlje!!!

 2. M says:

  Imaju USA još novaca za sada,pokušat će daklen oformiti i veće flote brodova itd -raketonosaca,koji će ploviti u blizini ruskih granica i biti spremni ispaliti iznenadni prvi i masovni raketni udar!I cijelo će vrijeme cirkulirati uz Ruske granice!Rusi bi naravno mogli napraviti isto,kad bi i oni imali novaca za to,ali nemaju!Morati će smisliti nešto drugo!Pošto nemaju toliko novaca,možda to bude nešto radikalno!

  • Srbski vitez says:

   Samo ti sanjaj ustaški smrade imbecilnog uma! Ne znam samo šta si imao iz geogeafije...verovatno apsolutnu nulu, jer da nisi onda bi znao da nikakvi brodovi degeneričnih SAD-ista ne mogu da plove ni oko kakvih ruskih granica...osim polarnim i subpolarnim predelina i nešto malo japanskim morem kao i u blizini beringovog moreuza...sve ostalo je ogromno evroazijsko kopno mnoooogo udaljeno od bilo kakvog mora! A one na morskim putevima spremno očekuju kalibri, oniksi, kinžali i ostali arsenal hipersoničnih raketa! Naravno, tu je i "Posejdon" da stavi tačku na i i razvali smrdljive SAD-iste jednom i za svagda! Jel to jasno vatikanski imbecilu!??

   • Srbski vitez says:

    Naravno tu je i Crno More ali ono je apsolutno pod kontrolom Velike Rusije! SAD-istima je još uvek u živom sećanju kako su im Rusi oslepeli i ogluveli "Donalda Kuka"... nakon čega su u panici odjurili ka prvoj rumunskoj luci pa posle avionom pravac neuropsihijatrija...na neophodne terapije.

   • Žarko says:

    Ma pusti vatikanca da sanj svoje snove, ŠTA JE BABI MILO!!! :D Kao da je on bitan!!!

  • beli vuk says:

   ha, ha, dzaba im novci, jad su stupidci, 😂😂😂😂🇷🇺🇷🇺🇷🇺💪💪💪♥️💗💕🇷🇸🇷🇸🇷🇸

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *