АМЕРИКА СЕ ТРЕСЕ: Почело суђење Доналду Трампу!

АМЕРИКА СЕ ТРЕСЕ: Почело суђење Доналду Трампу!

16 јануара 2020

Суђење у Сенату председнику Доналду Трампу почело је данас у 17 сати по нашем времену када је седморо представника Конгреса, који су изгласани да председнику буду менаџери током суђења, прочитало делове оптужнице.Седам представника Конгреса су: Адам Шиф, Џеролд Надлер, Хаким Џегрис, Вал Демингс, Џејсон Кору, Зои Лофгрен и Силвија Гарсија. Менаџери ће обављати службу тужилаца током суђења, са судијом Врховног суда, Џоном Робертсом, као преседавајућим.

Представнички дом Сједињених америчких држава гласао је 19. децембра о опозиву председника Доналда Трампа због злоуботребе моћи, опструкције Конгреса и злоупотребу положаја јер је тражио од украјинског председника да поведе истрагу о сину његовог политичког ривала Џоа Бајдена. Трамп је опозив назвао „ловом на вештице“ који је дизајниран да поништи резултате избора из 2016. године.

(Спутњик)

KOMENTARIЈедан коментар

  1. M says:

    Što je nezakonito u tome da je tražio od Ukrajine istragu u slučaju Bajden?!?Zar su Bajden familija i klan kojem pripadaju- nedodirljivi?!?Tko su oni zapravo?!?Svemirci,kad su nedodirljivi?!?Je li ovo prvi slučaj u povijesti da se javno sudi predsjedniku jedne države zato jer sprovodi istragu protiv Svemiraca zato jer postoji opravdana sumnja u njihove kriminalne radnje?!?Daklen,pokazna vježba da oni,Svemirci-Duboka Država,mogu raditi što žele!?!Demonstracija Prave Moći?!?Skidanje vela?!?

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u