АМЕРИКА СЕ ТРЕСЕ: Почело суђење Доналду Трампу!

AMERIKA SE TRESE: Počelo suđenje Donaldu Trampu!

16 januara 2020

Suđenje u Senatu predsedniku Donaldu Trampu počelo je danas u 17 sati po našem vremenu kada je sedmoro predstavnika Kongresa, koji su izglasani da predsedniku budu menadžeri tokom suđenja, pročitalo delove optužnice.Sedam predstavnika Kongresa su: Adam Šif, Džerold Nadler, Hakim Džegris, Val Demings, Džejson Koru, Zoi Lofgren i Silvija Garsija. Menadžeri će obavljati službu tužilaca tokom suđenja, sa sudijom Vrhovnog suda, Džonom Robertsom, kao presedavajućim.

Predstavnički dom Sjedinjenih američkih država glasao je 19. decembra o opozivu predsednika Donalda Trampa zbog zloubotrebe moći, opstrukcije Kongresa i zloupotrebu položaja jer je tražio od ukrajinskog predsednika da povede istragu o sinu njegovog političkog rivala Džoa Bajdena. Tramp je opoziv nazvao „lovom na veštice“ koji je dizajniran da poništi rezultate izbora iz 2016. godine.

(Sputnjik)

KOMENTARIJedan komentar

  1. M says:

    Što je nezakonito u tome da je tražio od Ukrajine istragu u slučaju Bajden?!?Zar su Bajden familija i klan kojem pripadaju- nedodirljivi?!?Tko su oni zapravo?!?Svemirci,kad su nedodirljivi?!?Je li ovo prvi slučaj u povijesti da se javno sudi predsjedniku jedne države zato jer sprovodi istragu protiv Svemiraca zato jer postoji opravdana sumnja u njihove kriminalne radnje?!?Daklen,pokazna vježba da oni,Svemirci-Duboka Država,mogu raditi što žele!?!Demonstracija Prave Moći?!?Skidanje vela?!?

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *