АМЕРИКА СЛАВИ! Трампов потпис који је био неизбежан!

AMERIKA SLAVI! Trampov potpis koji je bio neizbežan!

25 jula 2020

Predsednik SAD Donald Tramp potpisao je četiri uredbe o smanjenju cene lekova na recept, dok se istovremeno, u trci sa reizbor, suočava sa kritikama da ne upravlja dobro krizom koju je izazvala pandemija.

Jedna od uredbi dozvoljava lelagni uvoz jeftinijih lekova iz zemalja poput Kanade, dok se drugom zahteva da popust koji proizvođači lekova daju distributerima, sada bude prebačen i na pacijente.Treća uredba odnosi se na smanjenje cene insulina, a četvrta – koja možda neće ni biti primenjena ako ne uspeju razgovori sa farmaceutskim kućama – traži da cene lekova u programu zdravstvenog osiguranja „Mediker“ budu iste kao u drugim zemljama.

Predsednik SAD je rekao da su predstavnici farmaceutskih kuća tražili sastanak u Beloj kući.

(Alo)

KOMENTARIJedan komentar

  1. Miško says:

    Obzirom da su pojačali dejstvo covida sada mogu sve ostalo da smanje, szo ne gubi ništa, uvek dobija. Svi ti lekovi pomažu kao terapija do jedne mere, ali obzirom da su veštački i sintetički vremenom dovode do kancera. Što duže budete hronični bolesnik sve su vam manje šanse za duboku starost, verovatno je bolje ne oslanjati se ni na kakve lekove, međutim na žalost sve jedno da živimo zdravo ne možemo. Kada vam otkažu pojedini organi ili se smanji njihova funkcija onda ste u kandžama zavisnosti od terapije. Ko može pomoći? Hristos spasitelj. Naravno, tj. Amin - prvi i poslednji.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *