АМЕРИКА СМЕЊУЈЕ АМБАСАДОРЕ у Београду и Приштини: НИСУ ИЗВРШИЛИ ЗАДАТКЕ

AMERIKA SMENJUJE AMBASADORE u Beogradu i Prištini: NISU IZVRŠILI ZADATKE

22 novembra 2018

Sjedinjene Američke Države, odnosno njihov Stejt Department, kako se juče i danas, to jest 20. i 21. novembra, moglo saznati, istina nezvanično, da se Kajlu Skotu, ambasadoru u Beogradu, i Filipu Kosnetu, ambasadoru u Prištini, priprema smena.



Posle, pre svega, američkog debakla doživljenog na zasedanju Generalne skupštine Interpola, na kome takozvana republika Kosovo nije prošla kod glasanja za prijem u  Interpol, oštre zamerke upućene su i dvojici ambasadora. I Amerikanci su svesni da su one države koje su glasale protiv prijema tzv. Kosova u Interpol glasale protiv Sjedinjenih Američkih Država. Glasale su protiv njihove militantne, arogantne i zločinačke politike. One su danas najveća pretnja svetskom miru. One i njihovi slepi poslušnici u Evropskoj uniji i Evropi: Velika Britanija, Nemačka, Francuska i druge kako veće tako i patuljaste države i državice, poput Austrije, Hrvatske, Crne Gore, Estonije, Holandije itd. A tu su i Turska, Kanada, Australija, kao i njihova zlikovačka vojna organizacija zvana NATO.

Dok se za Kosneta, ambasadora u Prištini, i može naći kakvo-takvo opravdanje – na dužnost u Prištini stupio je početkom druge polovine ove godine, a kako god da se vrsnim analitičarima činilo da se radi o vrhunskom poznavaocu prilika na Balkanu, odnosno u jugoistočnoj Evropi, ipak se radi o osobi koja ne poznaje dovoljno šiptarski narod ni sa jedne strane Prokletija. A u Prištini je on vrhovna i jedina vlast. U to niko ne sumnja.

Ali je zato Kajl Skot, u Beogradu, prema ocenama koje stižu sa one strane Atlantika, potpuno podbacio. Čovek koji je već dugo na diplomatskom radu na ovim prostorima, za koga su bili uvereni da je veoma dobar poznavalac svega što se devedesetih godina događalo na prostorima bivše Jugoslavije, kao i poznavalac svega što se nakon toga događalo, kao i danas što se događa, govori prilično dobro „srpskohrvatski“, čovek je sa bogatim diplomatskim iskustvom, pa je zbog svega toga i postavljen za ambasadora u Srbiji. I ne slučajno u Srbiji. Njegov prvenstveni zadatak bio je da, kako zna i ume, siluje srpsku vlast da prizna tzv. Kosovo. I da tako završi podmukli, teroristički put, započet još davno pre bestijalnog NATO bombardovanja, ka stvaranju vampirske države na tlu jedne suverene i međunarodno priznate države.

E, to Kajlu Skotu ne polazi za rukom. A meseci i godine prolaze. A nema šta nije radio: uključivao se u „akcije“ takozvanih nevladinih (čitaj: antisrpskih) organizacija, „priskakao“ u pomoć kod realizacije raznih „projekata“ pojedinih mistarstava Vlade Srbije i njihovih ministara, da bi, kad god bi mu se pružila prilika, izvređao Srbiju i srpski narod, i gazeći sve diplomatske uzuse mešao se u unutrašnje poslove Srbije.

I, na kraju, nikako tog famoznog priznanja. Pa se tome pridružuje i njegova razočaranost zbog neizglasavanja prijema američkog mezimca i u američkoj kolevci izljuljanog terorističkog šiptarskog čeda u Interpol.

I ova, 2018. godina je pri kraju. Biće zanimljivo šta će i kako će dalje biti.

A što se Srbije tiče, nije tu u pitanju samo Interpol. Jer Amerikanci neće stati da gaze, da ponižavaju, da nastave da grade tu divlju, kriminalnu, terorističku državu na tlu države čiji su deo bombama i uranijumom okupirali.

Doći će drugi Bili ili Vili Skot koji će pokušati da uradi ono što ovome nije uspelo.

(J. Š. INTERMAGAZIN)

KOMENTARI



14 komentara

 1. milos says:

  Ne damo skota . Skot je nas .

  • Bili Orao says:

   Rado dajem obadva skota i nek ne šalju više nikog , jer ne treba nam a i džaba dolazi ako dođe!!!!

  • padre says:

   Iako je skot, on je naš skot!

 2. Budi Bog s nama says:

  Nisu izvršili iako su bili poslušni, treba svi da se izređaju na nama dok još iole stojimo, a i kada padnemo zajašiće nas. Masoni, Rotšildove banke, NVO i kome se još dignu rogovi a ti Srbijo mješaj. Putuj Jevropo nemoj više čekati na nas jer nas neće biti dotle.

 3. Zoran says:

  E sad vidite sta rade neke drzave kad im ambasadori ne rade posao kako treba.

 4. Zoran says:

  Sto rece moja zena sad: Oni pre treba da menjaju politiku prema Srbiji nego ambasadore. Nijedan od 2000. na ovomo im nije zavrsavao posao kako treba. Nije do ambasadora, do politike. Ne plasim se ja Bilija ili Vilija Skota...ne mogu oni nama nista sada, ja se plasim nasih.

  • Deda Micko says:

   Dragi ambasadori, dobili ste leba i soli, sad jedite g....

 5. Velika Metla says:

  Svaki iole normalan čovek,dostojanstven,pošten,human bi MORAO biti protiv naci-amerike! I ne samo protiv naci-amerike,nego protiv SVAKOGA ko bi radio kao što radi naci-amerika! Pa makar mu i rođeni brat,otac,svoje dete,radio tako kako radi naci-amerika!

 6. Aleksandra says:

  Konačno su ameri shvatili da nema igranje sa Srbijom. Najbolje bim im bilo da odu trajno sa Balkana, evrope i i ovog dela sveta jer su se narodu zgadili.

 7. Inuit says:

  Ne šaljite nam skotove, imamo i previše naših.

 8. Mileva says:

  Kad god vidim onu propagandu sa zloupotrebljenim Pupinom na tv, ja prebacim kanal! Mogli bi i to da ponesu sa sobom pod miškom kući u fašington!

 9. bane says:

  Neka za promenu probaju da puste golubove(mira), ali kod svoje kuće...

  • Deda Micko says:

   Kad americki turisati budu plivali Savom i Dunavom bice to dobar znak. U medjuvremenu, nista...

 10. AHAAAAA says:

  Smenjuju ih jer sprovode agendu Obama Kilari muslimanski plan. Malo morgen Tramp je Nemac.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *