АМЕРИКА ЖЕЛИ РАТ СА РУСИЈОМ! Најновија одлука САД довешће до пакла

AMERIKA ŽELI RAT SA RUSIJOM! Najnovija odluka SAD dovešće do pakla

5 oktobra 2018

Nedavno poslati raketni sistemi S-300 u Siriju izazvali su veliku zabrinutost velikih i regionalnih država.

Vazduhoplovstvo SAD planira da koristi F-22 i F-16CJ Vajper kao odgovor na rusku podršku. Ipak, to znači i dalje komplikacije i zaoštravanje ionako loših odnosa velikih sila.Mediji podsećaju na to da su „na početku vojne kampanje u Siriji američke vazduhoplovne jedinice koristile avione F-22 i F-16CJ, osmišljene baš za uništavanje odbrane neprijatelja, doduše pozicija prema sirijskim vladinim snagama je tada bila nejasna. I još uvek je, prenose američki mediji.

Vašington će možda morati da se vrati takvoj taktici, iako već nastavlja sa korišćenjem F-22 u područjima blizu kontrolnih punktova sirijske vlade.

S-300 je postao operativan od utorka, saopštili su ruski mediji.

24. septembra ruski ministar odbrane Sergej Šojgu doneo je odluku o snabdevanju Sirije s S-300 sistemima kako bi poboljšao snage sirijske vazdušne odbrane nakon pada aviona „Il-20“.

Rusija je odlučila da pošalje S-300 sisteme u Siriju kao odgovor na nedavni incident, gde je učestvovao izraelski avion koji je koristio ruski kao pokrivač dok je ciljao na Latakiju. Međutim, Moskva je optužila Izrael zbog greške vazdušne odbrane Sirije.

(Pravda)

KOMENTARI3 komentara

 1. Zoran says:

  Amewrika i nema neki izbor. Dolar joj napustaju veliek sile, od Evrope do Kine. Ako ne krenu na sve ili nista dobice sigurno nista, ovako mozda nesto i ucare.

 2. Djordje says:

  Polako zapad pocinje da se gusi u sopstvene fekalije. Da su toliko opasni kao sto nisu oni bi cutali i uradili nesto a ne samo da laju kao psi iz daljine. Koliko Rusija isporucuje stranim drzavama pvo sisteme novije generacije nebo postaje sve tesnije usa natou izraelu i ostalim saradnicima njihove fasisticke druzine.

  • Velika Metla says:

   Đorđe,ne vređaj pse! To su samo kučke koje kevću! Ako krenu na Rusiju onda im Rusija treba uzvratiti tako da se više NIKADA ne usude ni pomisliti da opet napadnu na Rusiju,a u isto vreme uvesti u njihove škole "molitvu"pred svaki početak časova u "eu-rajhovskim" školama u kojoj će da konstantno opominju i potsećaju svoju marvu od nazovi naroda kako su prošli u ratu s Rusijom!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *