АМЕРИКАНАЦ СЕ ИЗВИНИО ЗА НАТО БОМБАРДОВАЊЕ: „Волим вас Срби!“

AMERIKANAC SE IZVINIO ZA NATO BOMBARDOVANJE: „Volim vas Srbi!“

24 marta 2018

Amerikanac Čarls Keter već godinama živi u Srbiji i često promoviše našu zemlju u svetu. Povodom godišnjice NATO bombardovanja naše zemlje on se oglasio na Fejsbuku gde je Srbima uputio izvinjenje srpskom narodu zbog nelegalnih akcija njegove zemlje.

„Na današnji dan, pre 19 godina Klinton, Bler i NATO prekršili su internacionalni zakon započevši tromesečno bombardovanje srpskog naroda. Uništili su gotovo sve mostove u ovoj zemlji, fabrike, nekoliko bolnica, putnički voz, elektrane, kinesku ambasadu, zgradu RTS-a, brojne zgrade i stambene komplekse. U ovoj nelegalnoj akciji bombardovanja ubijeno je oko 2.500 nedužnih muškaraca, žena i dece. Ova akcija uništila je njihovu ekonomiju i naterala mnoge ljude da napuste svoje domove. Jako je loše što niko od zapadnih moćnika nije odgovarao za kršenje međunarodnih zakona.

Ovaj Amerikanac, koji živi u Srbiji, želeo bi da se povodom godišnjice izvini srpskom narodu. Izivnjavam se zbog nelegalnih postupaka koje je moja zemlja počinila vašoj zemlji i vašem narodu. Molim se za to da se krivci jednog dana budu prinuđeni da odgovaraju pred sudom za svoje nečasne i odvratne zločine protiv vašeg naroda… a i protiv mog naroda, takođe“, istakao je Kater. Živim sa, radim sa, družim se sa, borim se sa, plačem sa, slavim sa Srbima svakoga dana poslednjih osam godina. Za vas će uvek biti mesta u mom srcu! Volim vas Srbi!“, napisao je ovaj Amerikanac.

KOMENTARI4 komentara

 1. goran says:

  Bas me briga da li me ti volis, ja tebe ne volim, ne pada mi na pamet.

 2. Beli Orao says:

  Gorane ,niko te ne tera da ti nekog voliš ,mani se glupih komentara !!!

  • goran says:

   Da se ja pitam, ja bih ga proterao iz Srbije, pa neka lupeta na nekom drugom mestu. Amerikancima treba zabraniti ulazak u Srbiju.

  • goran says:

   Pazi da te ne zaboli kada Amer voli. I ti trazis ljubav, makar i od Amera, imao sam o tebi bolje misljenje.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *