АМЕРИКАНЦИ „ЛУПИЛИ ЖЕСТОК ШАМАР“ КУРТИЈУ! Ово нико није очекивао

AMERIKANCI „LUPILI ŽESTOK ŠAMAR“ KURTIJU! Ovo niko nije očekivao

9 marta 2020

Sjedinjene Američke Države blokirale su tranšu od 50 miliona dolara vrednih investicija, kao prvi udarac vladi Aljbina Kurtija zbog odbijanja da ukine takse na proizvode iz BiH i centralne Srbije, javljaju prištinski mediji. Blokirani program ulaganja iznosi 200 miliona dolara.

Prištinski dnevnik „Ekspres“ tvrdi da je šef programa „Milenijum čelendž korporejšn“ Šon Kairnkros ranije danas u telefonskom razgovoru obavestio Kurtija o odluci koja je doneta u Vašingtonu, piše RTS.

Sredstva koja su upravo blokirana deo su 150 miliona dolara vrednog projekta.

Lider Demokratskog saveza Kosova Isa Mustafa je ranije danas najavio mogućnost da Amerikanci blokiraju pomoć kosovskim institucijama zbog odbijanja Kurtijeve vlade da ukine takse.

KOMENTARIJedan komentar

  1. petrovgrad says:

    Ko plaća njega slušaj. ili ne traži lovu od njega. Šta je umislio ovaj govedar. Da se pozove na bartstvo jedinstvo, kao nekad Bakali. Ćećam se jednog detalja kada je Bakali pozvao Boška Krunića da mu obezbedi par miliona dolara za plate i neka tekuća pitanja. Boško kaže Veliko je to novac za privredu APV. Bakali mu kaže Ako ne obezbediš Ja ću u CK reći da ne voliš Albance. Boško je tokom vikenda obezbedio novac. Tako su Šiptari živeli i ucenjivali. Onda ih je slupao Sloba, a sada Tramp. Šipci ako hoćete lovu ima da budete manji od mahovog zrna. To je zakon fizike.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *