АМЕРИКАНЦИ ОБЈАВИЛИ – ПОКАЗАЛИ КОЛИКО ШИПТАРИ МРЗЕ СРБЕ: „Не жалимо српску децу, ни мајке“ (ВИДЕО)

AMERIKANCI OBJAVILI – POKAZALI KOLIKO ŠIPTARI MRZE SRBE: „Ne žalimo srpsku decu, ni majke“ (VIDEO)

11 juna 2019

Na internetu je ponovo zaživeo snimak, odnosno isečak jednog Si En En-ovog dokumentarca rađenog krajem prošlog veka. Svega nekoliko sekundi ovog videa izaziva bes i gađenje svakog normalnog čoveka na svetu.

Naime, u dokumentarcu premijernog prikazanom u SAD-u, koji je kasnije dobio i srpski titl, može se videti jedan nepoznati Albanac koji govori o Srbima na najgrozniji mogući način koji se kosi sa svim pristojnim i civilizacijskim normama.„Borili smo se protiv Srba 84 godina, ne osećamo sažaljenje ni prema deci, ni prema majkama, ni prema leševima ni prema životinjama. Srbi su gori i od životinja“ , navodi ovaj albanski starac u videu.

Dokumentarac pored svega prikazuje užasnute slike rata sa Kosova, urušene zgrade i kuće, pucnjavu i požare.

Ovaj necivilizacijski čin i govor mržnje samo prikazuje stravična osećanja koje predstavnici ovog naroda u dokumentracu osećaju prema svakome ko je srpske nacionalnosti.

Posledice jednog takvog čina i nekažnjenog širenja mržnje na nacionalnoj osnovi i dalje potresaju region i ostaju najveći problem sa kojim se Srbija i dalje suočava.

Pogledajte video ispod:

(Espreso)

KOMENTARI12 komentara

 1. milorad2 says:

  Samo tako, treba objasniti ovim maminim mazama po beogradu sa kim i sa čim imamo posla.Neka vide šta im misle i žele i čemu SVOJU decu uče.

  • opet ja says:

   Koliko ja vidim nismo problem mi u Beogradu nego barabe i izdajnici koji su na vlasti od 1989. na ovamo, a tu posebno ističem Slobu i sada Vučka koji se odriču srpskih zemalja a da ne trepnu. Sloba je Hrvatima potpuno prepustio očišćenu Krajinu, Slavoniju i Baranju i neke delove u Bosni, pustio NATO na Kosovo i omogućio stvaranje šiptarske države, a sada Vučić to sve finišira kroz priče o "kompromisu".

 2. Kulak says:

  Mi Srbi gledamo kako po glavnom gradu Srbije Beogradu šeće šiptarska lobistica sonja biserko i svima nama gura prst u oko.

  • Gardista says:

   Nama glavni grad nije Beograd, nego mesto iz kog poticemo. Bolje da nam sad glavni grad bude Kos.Mitrovica pa da vidimo...

  • Ivana says:

   Mirno i kukavički onako srpski gledamo a ceo nam se svet smeje.

  • Duca says:

   Tačno, do god su ona i njene "drugarice" slobodne i nekažnjene, svi smo krivi. U novom Sadu Srbi brane šiptarsku pekaru koja propagira veliku albaniju?? Onda su nam drugi krivi.....

  • Buba says:

   Naravno da šetaju i laju kuje.Nema pravi Srba.

 3. Dani ponosa i slave says:

  Dakle onaj koji je u krvi otimao od drugih , na kraju ostade bez vlastitog.Žalosno. ... i BOG vas prokle te reče : Dao sam ti zemlju i posvetio je za tebe Srbine , a ti si prezrivo pljunuo na moj dar i okrenuo se otimačini zemlje koju namjenih drugome. Proklet nek si i neka te svi mrze , a zemlju koju namjenih tebi dajem neprijatelju tvome da je baštini zauvijek u spomen vječni tvojoj nevjeri...Amen..

 4. doktrina soka says:

  Ima dana za megdana,jos nije sve gotovo i kada se cini da jeste. Nikada,nikada necete imati drzavu na srpskoj zemlji i nikada je niste imali,pa trajalo to do kraja sveta.

 5. petrovgrad says:

  Demokratska vlast posle oktobra oslobodila je Šiptarske teroriste koji su pravosnažno osuđeni za zločine. Zašto je to uradila- Odgovor je jasan. Oslobodila je svoje saborce i finansijere. Zabluda je ako neko misli da Soroš finasira u Srbiji. Što bi on trošio svoj novac za Šiptare. Šiptari finasiraju posredstvom Soroša. Drugo pitawe je zašto naša vlast posle 5 oktobra nije tražila razmenu uhapšenih Šiptara za kidnapovane Srbe, već su ih ostavili Šiptarima da ih pokasape. Na to pitanje je odgovor dao Sava Janjić iguman manastira Dečani. Kad su članovi porodica kidnapovanih Srba tražili od igumana da se založi da oslobodi kidnapovane Srbe, on ih uputio da se obrate Miloševiću. Takva poruka je više nego jasna.

 6. Ivke says:

  ZASTO DB NE CISTI? ZA KOGA ONI RADE DOK IM MI PLACAMO PLATE?

  • bane says:

   za infostan

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *