АМЕРИКАНЦИ ОХЛАДИЛИ УКРАЈИНЦЕ: „Не смемо на Русе, такву помоћ нећете имати“

AMERIKANCI OHLADILI UKRAJINCE: „Ne smemo na Ruse, takvu pomoć nećete imati“

16 jula 2022

Amerikanci uslovili Ukrajince.

– Kijev se obavezao da ne koristi američke višecevne raketne sisteme „himars“ protiv objekata na ruskoj teritoriji, izjavio je u intervjuu ukrajinskoj službi Bi-Bi-Sija ukrajinski ministar odbrane Aleksej Reznikov.

Prema njegovim rečima, to je bio uslov da Ukrajina dobije te sisteme od SAD. U toku je 143. dan sukoba u Ukrajini.

KOMENTARI6 komentara

 1. 1389 says:

  Stigla mečka na vrata Kijeva...

 2. Spejs Viler says:

  Ma Zelenski, pravog imena verovatno nekakav Gad, Zorobabel ili tako nešto, ima brate pomoć samog Yhwh i Čizusa, čudosera iz Nazareta, sve će da pobedi 😂😂😂😂

  • Cp6a says:

   Drž' se ti panja, mani se humora, ne ide ti.

  • Velika Metla, says:

   S obzirom da su Srbi u najmanje 90% hrišćani ne bi smeo da vređaš verska osećanja tih istih Srba. Veruj u šta god ti volja, niko ti ne brani, i u deda mraza i Bika koji NE sedi možeš verovati, ali se batali vređanja verskih osećanja Srba. Iz prostog razloga što za to u šta TI veruješ nemaš nikakve dokaze, do samo po sistemu " majke mi ". I zato što je vera lična stvar svakog čoveka, i u to NIKO nema prava da se meša, a pogotovo ne da vređa.

  • Strsljen 21 says:

   E sad do zime krece razbijanje i zimsko odrzavanje ...sace i Kijev da bude razvaljen i iscepan...bice samo galicija freee...a i od nje ce poljaci da otkinu deo...da ne pricam za madjare ...oni su vec spremni da uzmu podkapatije...de im zivibskoro 200hiljada madjara ....rokaj brate . .Za bolje i nisu kad su poltroni americki...Zao mi sto siromasan narod najebava...ovi sa meckama i bembarama eto lade muda po moru...oni kidnuli...pih...to treba vratiti nazad.

 3. Velika Metla, says:

  A ja mislio da smete . E i ja svašta mislim. Ratovaće satanisti amerikenjački protiv Rusije do poslednjeg " ukra ". Pošteno !

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *