АМЕРИКАНЦИ ПОЛУДЕЛИ: Спутњик поставио питање Трампу, западни медији „пали у ​транс“

AMERIKANCI POLUDELI: Sputnjik postavio pitanje Trampu, zapadni mediji „pali u ​trans“

28 februara 2019

Zapadni novinari primetili su i komentarisali činjenicu da je dopisnica novinske agencije Sputnjik uspela da postavi pitanje na konferenciji za medije nakon samita u Vijetnamu i da je predsednik Sjedinjenih Američkih Država na to pitanje odgovorio. Gle čuda, novinar na pres-konferenciji postavlja pitanje!?Tokom konferencije za štampu posle susreta Trampa i lidera Severne Koreje Kim Džong Una u vijetnamskom Hanoju, novinarka agencije Sputnjik upitala je da li su moguće inspekcije nuklearnih objekata Severne Koreje. Američki predsednik je odgovorio da će predstavnici Vašingtona moći uspešno i lako da ih izvedu.

„Ruska propagandna agencija Sputnjik upravo je postavila Trampu pitanje“, napisao je dopisnik „Jahu njuza“ u Beloj kući na svom nalogu na Tviteru, objavivši link na materijal o „zakulisnim aktivnostima ruskih novinskih (i propagandnih) mreža u SAD“.

Dopisnik Bele kuće Hari Horton takođe je obratio pažnju na to da „Tramp upravo odgovara na pitanje ruske novinske agencije Sputnjik“.

KOMENTARIJedan komentar

  1. A akoM says:

    Tramp i ruska novinarka su sigurno u dogovoru i vezi!Garant!Time su ugroženi i slijedeći USA izbori,zbog ruskog miješanja!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *