АМЕРИКАНЦИ ПРЕДЛАЖУ поделу Македоније!

AMERIKANCI PREDLAŽU podelu Makedonije!

3 maja 2017

Predsednik podkomiteta Pitanja Evrope, Evroazije i nadolazeće pretnje, kongresmen Dana Rohrabacher izjavio je na albanskoj TV stanici VIZION PLUS da Makedonija „nije država“ („is not a country“)!

I to nije sve! „Kosovari i Albanci trebalo bi da postanu deo Kosova, a ostatak deo Bugarske, ili bilo koje druge države sa kojom veruju da su srodni“

Zanimljivo je da je i Lavrov izjavio 2015. da je u opticaju ideja da se deo Makedonije da Albaniji a ostatak Bugarskoj.

Ovaj je kongresmen inače bio na udaru Džona Mekejna, kao „ludak“ koji uporno brani Rusiju i koji je optužbe za kršenje ljudskih prava u Rusiji nazivao glupostima.

Sve ovo uz nepriznavanje imena i neprimanje u NATO i EU za sve ove godine jasno govori o mračnoj sudbini ove države.

Zanimljivo je da proruski i proalbanski stav u američkoj spoljnjoj politici uopšte ne isključuju jedno drugo, kao i da projekat Velike Albanije nije uopšte daleko od realizacije.

Iz reči ovog uticajnog kongresmena može se jasno videti da je prvi korak prisajedinjenje novih teritorija Kosovu – prvenstveno pola Makedonije, a u drugom koraku ujedinjenje proširenog Kosova i Albanije.

Iz ovog ugla je i sadašnja parlamentarna kriza Makedonije mnogo jasnija, kao i stavovi Zaeva koji očajnički, ali naravno uzaludno pokušava da se dodvori Albancima da bi spasao Makedoniju.

(Vidovdan)

KOMENTARI8 komentara

 1. lilit says:

  A Ameriku neka podeli jedan veći zemljotres...

 2. Zoran iz Sumadije says:

  Opet su Rusima Bugari vazniji od nas.

  • hristina says:

   Zoran iz Sumadije/ Procitaj izjavu Lavrova - pa komentarisi! Ovde je i pod naslovom: "Lavrov izneo podatke: Ponudili su Bugarima i Albancima da podele Makedoniju". Pa ti vidi - u cemu je to pogresio?

 3. Trifun says:

  Dzon Mekejn je dosao licno na Balkan da prenese poruku da se napad na Makedoniju i Crnu Goru desi na isti dan kada ce biti pusten i taj monstrum iz francuskog zatvora. Zna cika da su nasi i ruski agenti unutar svih tih drzava duboko unutra, pa moraju da koordinisu udare i prenose poruke licno. Sto se tice Crne Gore tek sad pocinju problemi za nase neprijatelje. A gledajuci Makednonski narod izgleda i sto se tice Makedonije.

  • punca says:

   SVE je unaprijed izplanirano kao 90te ..., MAK se deli na 2 dela za Veliko Albanijo - za Bolgarijo !!!

   • Trifun says:

    Pazi ovo. Sad se kao slazu sa Rusijom, vezu joj ruke dok pripremaju okupaciju Crne Gore i Makedonije, sa sarm ofanzivom. Uigrana ekipa hostaplera. Sibicare.

    • hristina says:

     Trifun/ Nije misljenje Rusije cepanje Makedonije! Procitaj i ti izjavu Lavrova! Upozorava na plan Zapada o podeli Makedonije!

 4. hristina says:

  Mekejn, Mekejn!!! Proseta jastreb rata i ratni huskac ovim prostorima i odmah mirise na rat! Mekejn - sva Cetiri jahaca Apokalipse u jednom! I Antihrist i Rat i Smrt i Glad! Seme mu se zatrlo!!!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *