АМЕРИКАНЦИ ПРИЗНАЛИ: Разорили смо Србију због Русије!

AMERIKANCI PRIZNALI: Razorili smo Srbiju zbog Rusije!

21 avgusta 2017

Američki list „Nešenel interest“ objavio je članak pod nazivom „Prestanite da čačkate ruskog medveda“, u kojem piše da politika Zapada može da dovede do vojnog konflikta između Rusije i SAD.

„Ukrajina se nalazila u sferi ruskog uticaja, kao i Gruzija i Belorusija i Srbija. Sve su one u nekoj meri postale mete Zapada, kao i Sjedinjenih Američkih Država, koje su preduzele ozbiljne korake kako bi razorile Srbiju i uključile Gruziju i Ukrajinu u NATO“, navodi list.

U članku piše da je upravo Zapad u Ukrajini izveo „obojenu revoluciju“ tokom koje je zbačen zakoniti predsednik Viktor Janukovič koji je želeo da razvija ekonomske veze sa Moskvom.

Prema rečima autora lista, američki establišment poslednjih godina nije toliko politički demonizovao nekog ruskog zvaničnika kao što je to činio sa Vladimirom Putinom. Hilari Klinton je čak uporedila ruskog predsednika sa Adolfom Hitlerom.

Pitom, aktivnosti Zapada na smeni režima u državama na Bliskom istoku izazivaju sumnju da i Rusija može da bude deo tih planova.

„Teško je zamisliti da takav razvoj događaja može da dovede do bilo čega drugog osim do rata“, zaključuje „Nešenel interest“.

Izvor: rs.sputniknews.com

KOMENTARI3 komentara

  1. Kulak says:

    Članak u navedenom listu sigurno nije napisao neki autor šiptarskog ili hrvatskog porekla.Sigurno.

  2. Trifun says:

    Bumerang ce biti jos razorniji! Nema nazad.

  3. Igor says:

    Kreteni Americki....vase zlo je vidno. Kad RUSIJA bude lomila vas zbog Srbije necete se vise nikad zasmejati. Demonska bagro. Slava Rusiji i svim slavjanima.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *