АМЕРИКАНЦИ ПРОГНОЗИРАЈУ: Ускоро немири широм света!

AMERIKANCI PROGNOZIRAJU: Uskoro nemiri širom sveta!

16 marta 2016

45233Američki Nacionalni savet za obaveštajni rad objavio je svoju najnoviju procenu osnovnih tendencija u politici, ekonomiji i bezbednosti u svetu sa kojim izlazi jednom u četiri godine i upućuje se novom predsedniku SAD.

Procenio je da će se konkurencija između SAD, Kine i Rusije i dalje povećavati i da je to bremenito „rizikom konfrontacije“ između tri zemlje.

Analizu su napravili eksperti iz sastava aparata direktora Nacionalne obaveštajne službe SAD koji je (aparat) veza između nje i političke elite.

 

Američka agencija Associated Press, koja je imala uvid u izveštaj (analizu), tvrdi da je „mračan po tonu“ i da prognozira slab ekonomski rast u svetu i u narednih pet godina i političke nemire „razočaranih postojećim stanjem stvari“.

Ista agencija otkriva da su Sjuzan Fraj, direktorka za strateške procene Nacionalnog saveta za obaveštajni rad, zajedno sa deset kolega, posetila 30 zemalja i sa 1.800 predstavnika različitih socijalnih slojeva razgovarala o „perspektivama razvoja“.

Izveštaj Nacionalnog saveta biće objavljen između 8. novembra (dana izbora novog predsednika SAD) i 20. januara 2017-te – dana njegove inauguracije.

KOMENTARI6 komentara

 1. PROTEST NOVI SAD says:

  VELIKI ANTI-NATO PROTEST U NOVOM SADU – 19. marta, SUBOTA u 15 časova na Trgu Slobode ispred spomenika Svetozara Miletića! Srpski sabor Zavetnici nastavlja sa održavanjem anti-NATO protesta širom Srbije! Ne dozvolimo da i dalje ostane na snazi zakon kojim Srbija postaje NATO kolonija! Pozivamo sve građane Novog Sada i Srbije da se zajedno okupimo i pošaljemo jasnu poruku režimu da srpski narod ne želi dalje integracije u NATO vojni savez! http://zavetnici.rs/?p=5006

 2. Y says:

  Ne prognoziraju oni nemire, već ih prave.

 3. rema says:

  Predviđam nemire u Americi.

 4. Usro Čavoglavonja says:

  usrani kaubojski mamojebi, rasturite sebe u građanskom ratu

 5. oooooooooooooko says:

  monop zatezes i zatezes i jednom mora da pukne tako i ova sitovacija u svetu zategnuto je sve nista ne ide normalno 2017 gori vatra jer je zapaljena 1991 godine i tinja i sirise po citovom svetu gori ljudi gasimo vatru

 6. ljubisav says:

  Srecom sto je jod nas sve pod kontrolom!!!hehehehe kazu??!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *