АМЕРИКАНЦИ РАЗОТКРИЛИ ВУЧИЋА: Вучић је у приватној посети Њујорку, открили и ко је са њим

AMERIKANCI RAZOTKRILI VUČIĆA: Vučić je u privatnoj poseti Njujorku, otkrili i ko je sa njim

20 marta 2018

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić potvrdio je preko svog naloga na Tviteru da se nalazi u Sjedinjenim Državama, u poseti koja prethodno nije bila najavljena u javnosti. Glas Amerike tvrdi da je Vučić u privatnoj poseti Njujorku sa ćerkom, da diplomatska misija u Njujorku nema veze sa posetom predsednika Srbije, niti da je sa njim u kontaktu tim povodom.

DA je Vučić u SAD prvi je objavio predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić, koji je optužio Vučića i da se tajno sastao sa Tačijem u Parizu, a da je zatim otišao u SAD. Vučić je tek nakon ovoga potvrdio da je u Njujorku.

On nije direktno odgovorio na Jeremićeve tvrdnje oko sastanka sa Hašimom Tačijem.

Za prave razloge Vučićeve posete Americi i direktan odgovor da li se u Parizu sastajao sa Tačijem, po svemu sudeći moraćemo da sačekamo njegov povratak u zemlju.

(Pravda / Glas Amerike)

KOMENTARI8 komentara

 1. zlatko says:

  Varan evakuiše ostatak porodice, što će reći da se sprema da konačno uništi Srbiju. Da je sreće i on bi ostao tamo, ali neće nas ta buva ujesti, vratiće se da nas unesrećuje dokle god može.

 2. Beli Orao says:

  Najbolje sa par policajaca državne sigurnosti pa direktno u apsaru !!!

 3. “Posrazum” says:

  Otisao covek po domacu zadacnicu- sta sve treba da uradi do kraja godine. Znamo mi da ce on da odradi zadatak za desetku. Fujjjjjjjjj !

  • Velika Metla says:

   "Posrazum",ostavimo se mi toga šta će ON da uradi,to je odavno poznato svakome ko travu ne pase,i ON to ne krije,nego gde je tu narod?

   • goran says:

    Dobro pitanje i najtragicnije, izgleda da je srpski narod nestao, bunimo se nas pedesetak na internetu i to je to.

    • Velika Metla says:

     Goran,zato su meni komentarluci,moji,na njegove izjave i pojave postali otužni i nepotrebni,jer on ne krije svoju izdaju Srbije,tako da se o njemu nema šta više napisati a da nije već napisano! Od naroda me muka spopada! Trpeti ovakvo zlo može samo onaj ko nije svestan šta mu se događa!

  • Željko says:

   @ Posrazum Do lipnja ( juna ) ove godine sve mora završiti u korist kosovskih Albanaca!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *