АМЕРИКАНЦИ САОПШТИЛИ: Ево која земља је наша највећа претња!

AMERIKANCI SAOPŠTILI: Evo koja zemlja je naša najveća pretnja!

23 jula 2019

Direktor FBI Kristofer Rej izjavio je da Kina predstavlja ozbiljniju kontraobaveštajnu pretnju za Sjedinjene Američke Države od bilo koje druge zemlje, uključujući Rusiju.

Rej je pred Odborom Senata za pravosuđe rekao da FBI ima više od 1.000 istražitelja koji ispituju ekonomsku špijunažu i pokušaje krađe intelektualne svojine. On je kazao i da skoro sve ukazuje na Kinu, prenosi AP.Direktor FBI se pojavio na Kapitol hilu dan pre svedočenja bivšeg specijalnog savetnika Roberta Milera o izveštaju o Rusiji, preneo je Tanjug.

Zvaničnici za nacionalnu bezbednost iz Ministarstva pravde SAD otkrili su više slučajeva ekonomske špijunaže u kojima je, kako tvrde, Kina učestvovala prošle godine.

KOMENTARI9 komentara

 1. Kosovac says:

  Nije to ništa, Džordž Buš stariji je svojevremeno saopštio da je Miloševićeva SR Jugoslavija pretnja za Američku bezbednost. A naša Cimermanova opozicija se smejala „ha, ha, ha, ha“. Mulci nisu ukapirali da Buš nije mislio da je opasna što je jaka, već zato što daje primer drugima.

 2. test01 says:

  Kina je odavno pretekla americku ekonomiju upravo zahvaljujuci nezasitim kapitalistima kojima nikada nije dosta. Skoro citava proizvodnja je prebacena u Kinu zbog jeftine radne snage a sada je Kina razvila I industriju I postala vodeca svetska sila dok americka premoc opada I to sunovratom brzinom. To je kao I u prirodi, sve se menja I americki kraj se nazire ali kao I u svemu drugome treba vremena. Samo je pitanje da li ce bagra koja zeli da vlada svetom da pokusa da to spreci ratom...

  • teoretičar says:

   Ko bi reko, ali i tebi se dogodi kosmička brzina? Ajde sad lepo izostavi to "skoro čitava proizvodnja je prebačena v Kinu..." i malo doteraj komentar. Detroit dizel nije otišao u Kinu, na primer. Očo u Mehiko. I tako dalje. A ni Kina više ne prima sve od merike. Na primer, prestala je da uvozi otpad iz merike a to je radila par decenija. Kad je počo građanski rat između Kine i merike, Kina lepo vrati zadnju pošiljku otpada i lepo kaže "Ne treba nam više. Imamo mi i svoga otpada već previše". Zamisli kad bi ja istresao cisterne iz kanalizacije dvajes godina u Tursku i jednog dana turska meni kaže "Imamo mi danas dosta i našeg sranja..." Aj nemo me gađaš zbog ovoga. Ja ne mogu da trčim a nisam izdržao a da se ne umešam. Neki đavo me zaskoči ponekad i nema nego moram. Ja sam ponekad opsednut.

   • Kosovac says:

    @ teoretičar,….. Eh, kada bi i mi kao Turska rekli to tvoje „Ne treba nam više. Imamo mi i svoga otpada već previše". Rekli evroatlantistima. Šta bi nam rekli Amerikanci: „Otpada imate previše, govna imate previše, šta da vam šaljemo, šta još 'oćete?“. A mi bi rekli: „Pošaljite nam još nekog Komesara Evropske Unije. Od kako ode onaj Devenport, poštenog govneta se nismo nagledali.“

    • teoretičar says:

     Dobro zboriš, a ameri nam plaćaju da imamo taj izmet kroz NVO, Kandićke i pomalo vođe. Pretvorili smo se telesno i deponijski u otpad na vrhu, koji je nažalost malo brojniji nego što dolikuje, a ispod vrha svest funkcioniše samo na vize. Ko li nas napravi ovake?

 3. Miroslav says:

  Kini treba dati zemljiste kod Bujanovca da napravi industrijsku zonu,prihvat robe iz Solunske luke i sl, Zonu treba da obezbedjuju njihove sluzbe.Mora im se omoguciti da prave i kupuju kuce na tom prostoru. Za dvadeset godina teritorija bi bila ociscena od Siptara.

  • teoretičar says:

   a za 40 i od srba

   • Kosovac says:

    @ teoretičar,….. Ti i ovaj „Miroslav” nešto pričate na svoju ruku…… Šta Kinu i Ameriku briga ko će da dočekuje njihovu robu u Bujanovcu. Srbi ili Šiptari? Da li je za tu robu bitno da se dočeka od ova dva srpska entiteta? Nije bitno uopšte. Bitno je da kada horde iz Evropske Unije dođu u Bujanovac, da budu kao svoj na svome.

   • teoretičar says:

    Otkad si ti besan na Srbe? Nemamo mi više gde i ako nas ne prime sve kao primerne radnike na Zapad, ima svi gladni da pocrkamo od prevelikog junaštva.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *