АМЕРИКАНЦИ СЕ ДИЖУ НА ОРУЖЈЕ: Народ спрема крваву буну ако Трамп буде смењен!

АМЕРИКАНЦИ СЕ ДИЖУ НА ОРУЖЈЕ: Народ спрема крваву буну ако Трамп буде смењен!

12 јануара 2021

Према изворима ABC News, FBI је упозорио да се планирају оружани протести у Вашингтону и у још 50 главних градова америчких савезних држава уколико се Доналд Трамп смени са места председника пре истека мандата 20. јануара.

Према тим изворима неидентификована оружана група је саопштила да планира да отпутује у Вашингтон 16. јануара и да се заветовала на побуну уколико Трамп буде смењен.

Представници FBI нису досад били доступни за коментар.

KOMENTARI2 коментара

  1. I Love persida says:

    Sve to već sada jeste. Impičment i end.,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

  2. milorad 4 says:

    gaze djonom, žuri im se da potpuno steknu kontrolu . to je znak slabosti i izaziva revolt kod ostatka gradjana,a pošto je baza demokrata plaćena gomila dupelizaca njih realno i nema mnogo, osim partijske mašine ostali glasači demokrata su klasični šarani koje vuku za nos i nisu preterano zaista zainteresovani za politiku.Samo ako prevare ostale neopredeljene i neobaveštene da glasaju za njih kroz medijsku halabuku on imaju neko veće biračko telo, za razliku od trampa koji sada već ima OPREDELJENU TVROKORNU GRUPU BIRAČA na svojo strani.Osim toga najmanje TREĆINA političkog tela je NA UDARU "demokrata" i maltene žele i njih da smene po kratkom psotupku, senatore, kongresmene, guvernere, gradonačelnike, medijska hajka je već i na te ljude pokrenuta, to neće proći bez ozbiljnog otpora i to je važnije od ulice u ovom trenutku ,ali to će se izgleda završiti i REŠITI na ULICI.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u