АМЕРИКАНЦИ СЕ ДИЖУ НА ОРУЖЈЕ: Народ спрема крваву буну ако Трамп буде смењен!

AMERIKANCI SE DIŽU NA ORUŽJE: Narod sprema krvavu bunu ako Tramp bude smenjen!

12 januara 2021

Prema izvorima ABC News, FBI je upozorio da se planiraju oružani protesti u Vašingtonu i u još 50 glavnih gradova američkih saveznih država ukoliko se Donald Tramp smeni sa mesta predsednika pre isteka mandata 20. januara.

Prema tim izvorima neidentifikovana oružana grupa je saopštila da planira da otputuje u Vašington 16. januara i da se zavetovala na pobunu ukoliko Tramp bude smenjen.

Predstavnici FBI nisu dosad bili dostupni za komentar.

KOMENTARI2 komentara

  1. I Love persida says:

    Sve to već sada jeste. Impičment i end.,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

  2. milorad 4 says:

    gaze djonom, žuri im se da potpuno steknu kontrolu . to je znak slabosti i izaziva revolt kod ostatka gradjana,a pošto je baza demokrata plaćena gomila dupelizaca njih realno i nema mnogo, osim partijske mašine ostali glasači demokrata su klasični šarani koje vuku za nos i nisu preterano zaista zainteresovani za politiku.Samo ako prevare ostale neopredeljene i neobaveštene da glasaju za njih kroz medijsku halabuku on imaju neko veće biračko telo, za razliku od trampa koji sada već ima OPREDELJENU TVROKORNU GRUPU BIRAČA na svojo strani.Osim toga najmanje TREĆINA političkog tela je NA UDARU "demokrata" i maltene žele i njih da smene po kratkom psotupku, senatore, kongresmene, guvernere, gradonačelnike, medijska hajka je već i na te ljude pokrenuta, to neće proći bez ozbiljnog otpora i to je važnije od ulice u ovom trenutku ,ali to će se izgleda završiti i REŠITI na ULICI.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *