АМЕРИКАНЦИ СЕ ОГЛАСИЛИ О ПОВЛАЧЕЊУ СА КОСОВА

AMERIKANCI SE OGLASILI O POVLAČENJU SA KOSOVA

20 avgusta 2021

Sjedinjene Američke Države ne planiraju da povuku vojsku sa Kosova, jer se smatraju neophodnim za održavanje mira između Albanaca i Srba, rekao je visoki američki oficir medijima u Prištini.

Komandujući borbenog tima 86. pešadijske brigade Nacionalne garde Vermonta Brej Hopkins izjavio je da nema naznaka o povlačenju SAD sa Kosova, prenosi Ljajmi.

„Svrha Kfora je da održi bezbedno okruženje kako bi političarima sa obe strane omogućio prostor koji im je potreban da sednu za sto i razgovaraju o tome kako da reše svoje razlike i nema naznaka za bilo kakvo povlačenje“, rekao je Hopkins.

(Kosovo onaljn)

KOMENTARI7 komentara

 1. Simon Saivil says:

  "...Sjedinjene Američke Države ne planiraju da povuku vojsku sa Kosova, jer se smatraju neophodnim za održavanje mira između Albanaca i Srba, rekao je visoki američki oficir medijima u Prištini...." Kad te Amer j**e u zdrav mozak onda znas da su stvari dotakle dno!

 2. Uskok says:

  Nisu planirali ni iz Afganistana, al jbg, bosonogi Sarbanci( Paštuni) za*ebani.

  • Strsljen says:

   Otice ...otice...a mos se desi i dok budu tu da im bude roken rol...pa bezanija. Polako....treci krug se sprema .

 3. 1389 says:

  Napustiće Kosovo brže nego što su mislili. Tako se spisak država koje su napustili samo produžava. Biden zaboravio na dogovor Trump-Putin, da se Ameri povuču iz Azije i Evrope. Doći će dan, kada nijednog Amerikanca neće biti u Evropi... Uskoro, vrlo uskoro...

 4. persida says:

  Pazdarani napreduju, crni hebu sve sto je belo, a belci nestaju.

 5. Beli Orao says:

  Nisu planirali ali opcija dva je zapisana i postoji : “ kad zagusti , briši kući , ko jebe albaneze !

 6. marko says:

  NECE NATO OTIC IS KOSOVA SRBIJA JE JADNA NEMOCNA NEMA SAVEZNIKA RUSIJA JE JEDNO VELIKO NISTA. TLAIBAN ISU DRUGA PRICA MUILSIMANSKI SVET OD 2 MILAJRDETK OZNA KO IH JE FINANCIRAO A VECINA SU UAFGANISTANU ONI SU PASTUNI 80% U PAKISTANU IH IMA 30 MILIPONA U AFGANB ISTANU 17 47 MILIONA SE FINANCIRLAO GERILSKI I DRUGACIJE NA RAZNE NACINE 14 GODINA I D OBILI NATO.SRBIJA NE MOZE VODITI NIKAKVI RAT JER NIJE ZA TO SPOSOOBNA NIKAKKO.BILA JE 1912 KAD SU TADASNI SRBI VEROVLAI U OBGA I DURGTI SVET OVI DANA SU POD DROGOM RIJALITIMA I NISU ZA N ISTA A KAMOLI DATI ZIVOT

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *