АМЕРИКАНЦИ СЕ УСПАНИЧИЛИ: „Морамо да реагујем или оде Црна Гора у руске руке“

AMERIKANCI SE USPANIČILI: „Moramo da reagujem ili ode Crna Gora u ruske ruke“

8 januara 2017

crna-gora-nato

Danijel Server, ekspert za Balkan i profesor na američkom univerzitetu Džon Hopkins, rekao je da se nada da će Protokol o pristupanju Crne Gore NATO-u biti odobren u punom kapacitetu u Senatu u narednih nekoliko nedelja.

Server ističe da će ove godine Crna Gora biti nagrađena za hrabrost i upornost.

– Stiče se utisak da ne postoji stvarna opozicija, ali Senat ima mnogo toga na dnevnom redu. Nadam se da će komisija brzo prijaviti Protokol i da će on biti odobren u punom kapacitetu u Senatu u narednih nekoliko nedelja. Ako se to ne dogodi pre 20. januara, sumnjam da će to biti prioritet nove administracije. Onda će do ključnih senatora biti da odrade taj potez, što mislim i da žele da urade, kako bi poslali nedvosmisleni signal potpune posvećenosti Alijansi, što je ujedno i poruka i Donaldu Trampu i Vladimiru Putinu – kazao je Server za „Pobjedu“.

Ukoliko Tramp, kako je rekao, ne pritisne pristupanje Crne Gore Alijansi, to neće pomoći Crnoj Gori ili njenim odnosima sa SAD.

– To bi moglo da gurne Crnu Goru u ruske ruke – kazao je Server.

KOMENTARI6 komentara

 1. USS Sputnjik says:

  Članstvo Crne Gore u NATO-u je gotova stvar.

  • Sančo Pansa says:

   Naravno, i slijepcima je jasno, ali ovi zločesti podrepaši - kao D. Server što još dobijaju pare od ostataka globalista, oni idu okolo i laju kreirajući iluziju o nemogućoj misiji CG u NATO-u, pod, iznad, u koloni spojeni jedni u druge, na tu ideju im se ruski medo pokakao i zalio ih zajedno mekom stolicom i zacementirao do daljnjeg...

 2. Portopranco says:

  Oj Serveru pas ti mate i onome ko je za te. Oj Sreveru,neka,neka,duboka te jama čeka!!

 3. Deda Brada says:

  Ovo je smešno! Kao, Ameri i Rusi se otimaju o Najcrnju Goru. Ko je toliko glup da misli kako bilo kome treba krš bez ikakvih prirodnih blaga, ili parčence obale od par desetina kilometara?

  • USS Sputnjik says:

   Ne otimaju se oni za obalu, već za izlaz na more. Cilj SAD je imati nadzor nad čitavom obalom istočnog Jadrana i ne dozvoliti Rusiji da na tom području imaju izlaz na more preko savezničke države.

 4. Kulak says:

  NAŠI kadrovi iz Crne Gore će uništiti NATO pakt iznutra.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *