АМЕРИКАНЦИ СТАЛИ ИЗА БАКИРА И УВРЕДА НА РАЧУН СРБА

AMERIKANCI STALI IZA BAKIRA I UVREDA NA RAČUN SRBA

23 januara 2021

U JAVNOM diskursu nema mesta za upotrebu jezika koji promoviše netoleranciju i podriva međusobno poverenje i razumevanje, rečeno je u Ambasadi SAD u BiH.Na pitanje da prokomentarišu izjavu lidera SDA Bakira Izetbegovića „da su Srbi loš narod“, iz američke Ambasade su odgovorili da zvaničnici imaju obavezu da se uzdrže od retorike podela, re pozvali ih da se fokusiraju na neophodne reforme i napredak zemlje, pokazujući poštovanje za sve građane BiH.

Lider SDA Bakir Izetbegović izjavio je da su „Srbi loš narod“, a nedavno je i ministar spoljnih poslova u Savjetu ministara Bisera Turković (SDA) uporedila srpskog člana Predsedništva BiH Milorada Dodika sa Adolfom Hitlerom, a Srbe sa nacistima.

(Srna)

KOMENTARI6 komentara

 1. Gardista says:

  Retard, koji predstavlja balije.

 2. I Love persida says:

  E ljudi, pa vidite, postoji sistem ako vas boli uvce za sve, a treba vam mnogo love, samo vičite i vređajte Srbiju ali i Soroš da vas čuje i postaćete bogati građanin. Sada ima previše takvih primera i u čitavoj Srbiji, i Bog da vas vidi, a niko vas ne ganja, čista demokratija a još vas i plate dobro. Šta fali bre, kupiš sve o čemu si sanjao.

  • Vlada says:

   Amerikanci su nasi prijatelji i saveznici.Tako kazu nase vlasti.

 3. komsija says:

  Sto se cudite Bakiru i Amerikancima! Pa iste poruke dolaze iz srca Beograda, od profesora Filozofskog fakulteta, Fakulteta politcikh nauka. Uvazene profesorke uporedjuju Vucica sa Hitlerom, sto sledstveno znaci da tamo gde ima Hitlera ima i nacista i fasista.

 4. Vlada says:

  Amerikanci su nasi prijatelji i saveznici.Tako kazu nase vlasti.

 5. Ranđel says:

  Ako su Srbi loš narod, onda su bosanski Turci, odnosno balije još gori, obzirom da su srbski isprdak koji prodade veru za večeru. A s druge strane, kad se jedna neostvarena nazovi novinarka-ministarska uskurebeca... Okreneš glavu na drugu stranu, jer govno smrdi bez obzira gled`o-negled`o u njega.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *