АМЕРИКАНЦИМА ПУТИН КОСТ У ГРЛУ: Руски председник намерно кашљао током састанка са Трампом – „знао да се плаши микроба“

АМЕРИКАНЦИМА ПУТИН КОСТ У ГРЛУ: Руски председник намерно кашљао током састанка са Трампом – „знао да се плаши микроба“

29 септембра 2021

ОКРУЖЕЊЕ бившег америчког председника Доналда Трампа стекло је утисак да је председник Русије Владимир Путин наводно покушао да застраши свог америчког колегу пре две године – кашљањем.



Како кажу, он се неколико пута намерно накашљао на састанку знајући да се Трамп плаши микроба.

Реч је о састанку Путина и Трампа 2019. године у Јапану.

– Чини се да је Путин претерано кашљао током читавог састанка. Бивша саветница америчког председника за Русију Фиона Хил је у разговору са некадашњом Трамповом портпаролком Стефани Гришам изнела претпоставку да је руски председник тиме можда покушавао да изазове Трампов познати страх од микроба, пише „Вашингтон пост“, позивајући се на књигу Стефани Гришам.

С тим у вези, портпарол Кремља Дмитриј Песков назвао је оптужбе на рачун Путин апсолутном глупошћу.

Књига бивше портпаролке „Сада ћу вам одговорити на питања: Шта сам видела у Трамповој Белој кући“, која би требало да изађе 5. октобра, говори о њеном раду са Трампом у Белој кући, као и о бившој првој дами Меланији Трамп.

Међутим, Трампова портпаролка Лиз Харингтон раније је изјавила та књига „још један њен патетичан покушај да се обогати на рачун моћи председника и да прода лажи о породици Трамп“, а саму Гришамову је назвала „гневном бившом запосленом“.

Гришамова је била на позицији портпаролке током Трампове председничке кампање 2015. године, а затим је почела да ради у Белој кући као портпаролка изабраног председника. Нешто касније је постала представница Беле куће и Меланије Трамп.

KOMENTARI



Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *



ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u