AMERIČKI TABLOID: Barak Obama se razvodi od Mišel!?

AMERIČKI TABLOID: Barak Obama se razvodi od Mišel!?

19 januara 2014

misel-obama-xAmerički predsednik Barak Obama i njegova supruga Mišel žive u pravom ratu i spremni su da se razvedu čim se 2016. završi mandat prvom čoveku SAD, tvrdi američki tabloid Nešenel inkvajerer, a prenosi britanski Dejli mejl.

Ljubomorna scena

Naime, oštri sukobi para, koji se svakodnevno nalazi pod lupom celog sveta, počeli su nakon komemoracije bivšem predsedniku Južne Afrike Nelsonu Mandeli početkom decembra prošle godine, kad se Obama sve vreme fotografisao i razgovarao s atraktivnom danskom premijerkom Hele Torning-Šmit, dok je potpuno zanemarivao suprugu.

Posle boravka u Južnoj Africi po čitavom svetu proširila se fotografija namrgođene gospođe Obama dok se odavala počast preminulom borcu za pravdu. Tada su počele i spekulacije da je ona svom suprugu napravila ljubomornu scenu zbog Dankinje, a prema navodima Nešenel inkvajerera, ona i dalje ne može da mu oprosti ovaj flert. Da stvar bude ozbiljnija, američki tabloid navodi da je Mišel u međuvremenu saznala i da njenog supruga štite članovi obezbeđenja i prikrivaju da on ima stalne afere.

Zbog svega toga jedni od najpoznatijih supružnika na svetu u stalnim su svađama, a toliko više ne mogu da se podnesu da su odlučili i da spavaju u odvojenim sobama. Navodno, već postoji plan da se rastanu 2016. godine, kada će Obama, nakon povlačenja s funkcije predsednika Amerike, otići na Havaje, gde je odrastao, a Mišel će ostati u Vašingtonu s njihove dve ćerke – Malijom (15) i Sašom (12).

Međutim, i pored toga što se Nešenel inkvajerer pozivao na izvor blizak članovima porodice Obama, koji je potvrdio priču o lošim odnosima Baraka i Mišel, zvaničnici Bele kuće odbili su da komentarišu tu priču, nazvavši je besmislenom. Neki od njih istakli su da je vodeći par SAD jedan od najsrećnijih na svetu i da predstavljaju uzor celom američkom društvu.

I ranije ih rastavljali

Inače, otkad je Barak Obama prvi put 2009. postao predsednik Amerike, mnogi su se bavili njegovim privatnim životom, posebno odnosom sa ženom Mišel. Tako su objavljene čak dve knjige, u kojima su autori tvrdili da se par umalo dva puta razišao još na početku veze, i to najviše zbog toga što Mišel nije mogla da podnese Barakovu zagriženost za politiku. Ona je, navodno, smatrala da njegove ambicije potpuno urušavaju njihovu porodičnu sreću i čak je u jednom trenutku potpisala zahtev za razvod braka, a kasnije je od toga odustala. T. marić

Podržala ga za vreme govora u petak

Predsednik SAD Barak Obama održao je u petak dugo očekivani govor, tokom kojeg je otkrio plan o reformi američke obaveštajne agencije NSA, koja je već mesecima meta kritika zbog otkrića da je špijunirala zemlje i građane širom sveta, uključujući i najviše državnike, poput nemačke kancelarke Angele Merkel.

Tokom nastupa Obamu je podržala i supruga Mišel, koja je u jednom trenutku izašla na binu i poljubila ga u obraz. Iako je izgledalo kao da je među njima sve u redu, na jednoj fotografiji ona je zauzela položaj kao da ga odguruje, što je američkim tabloidima dalo podstrek da „podgreju“ priču o njihovom sve hladnijem odnosu.

Inače, tokom govora Obama je rekao da se mora „obuzdati“ korišćenje podataka koje su prikupile američke obaveštajne službe, a zbog poštovanja ljudskih sloboda. Iako je najavio ograničenja u prisluškivanju, on je ipak naglasio da će ga i dalje biti zbog sprečavanja eventualnih terorističkih napada.

KOMENTARIOstavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *