АМЕРИКО, ЕВРОПСКА УНИЈО И НАТО, докле ћете да убијате оно преосталих Срба по Косову и Метохији!?

AMERIKO, EVROPSKA UNIJO I NATO, dokle ćete da ubijate ono preostalih Srba po Kosovu i Metohiji!?

12 decembra 2015

KiM 5Piše: Miloš Kordić

Albanci iz Autonomne Pokrajine Kosovo i Metohija, odnosno Albanci iz takozvane samoproglašene republike Kosovo, rade šta hoće sa ono preostalih Srba po enklava. Preostalih po enklavama kao u getima 21. evroatlantskog veka. Rade šta hoće a da im niko ništa neće.

Neće ili ne može?

Ne može jer ne želi da može. Neće jer ne želi da im bilo šta hoće.

Jer oni, Albanci iz južne srpske Pokrajine genocidnim terorom nad ono preostalih Srba rade upravo ono što njihovi zaštitnici, to jest oni koji su ih priznali, žele i što traže od njih da rade. A rade upravo ono što su oni, belosvetski zlikovci, započeli 24. marta 1999. godine. Započeli sa uranijumskim, kasetnim i kojekakvim drugim bombama, projektilima… Započeli i odužili na punih 78 dana.

Oni, Albanci iz južne srpske Pokrajine ubijaju decu i starce, ubijaju sve, pale im i ruše kuće, crkve, manastire, groblja, spomenike, oduzimaju, pljačkaju, otimaju, proteruju. Ulivaju strah u kosti.

I to sve u Evropi, na početku 21. veka!

Vidi li se kraj tom zločinstvu, tom teroru, tom genocidu?

Ne vidi.

Jer neće da ga vide oni koji ga vide i koji bi trebalo da ga vide. Neće da ga vide oni koji su ih iz terorista prekrstili i preveli u oslobodioce. Neće da ga vide Sjedinjene Američke Države, Evropska unija, NATO i svi oni koji su priznali tu zlikovačku tvorevinu na prostoru jedne suverene države, članice Ujedinjenih nacija. I nikome ne odgovaraju. A nisu ni odgovarali.

A Beograd nema šta nije činio i učinio da zlikovcima izađe u susret: pod mus je morao da pristane da se pitanje Kosova i Metohije ne rešava u Ujedinjenim nacijama već u evropskim institucijama, da potpiše Briselski sporazum, da pregovara kao Beograd i Priština, da pristane na „oficira za vezu“ (na putu do ambasadora) i tako dalje. I sve će morati, zbog otvaranja poglavlja na putu ka Evropskoj uniji, da ispuni, da pristane na sve što Albancima, njihovim tatama Amerikancima, Evropljanima i natovcima padne na pamet.

Pa dokle će taj tobožnji demokratski, slobodni svet da sponzoriše i neguje svoje genocidno čedo koje tako ostrašćeno, do krvi zlikovački puca po srpskoj deci, po srpskim starcima!?
I to po deci u istom onom Goraždevcu po kome su ih pre nekoliko godina onako krvoločno ubijali.

A osude? Kakve stidljive i sramne osude su stizale 8. i 9. decembra od zvaničnika onih koji Šiptare u svemu tome podržavaju.

Sramota i nemerljiva bestidnost!

Dokle? Dokle će da ubijaju? Dokle ćete da ubijate, da uništavate, da hoćete Albancima u ruke da predate srpske pravoslavne spomenike kulture i vere na Kosovu i Metohiju, uvodeći tu svoju veštačku, terorističku tvorevinu u Unesko, Ameriko, Evropska unijo, NATO!?

Srbija u svemu tome ne može bilo šta da učini. Što je potpuno razumljivo – Srbija je okupirana zemlja. Samo što ne sme to da kaže. A otvaranje prvih poglavlja na putu ka Evrospkoj uniji (u ponedeljak, 14. decembra) podrazumeva prihvatanje i takvih “vrednosti” kakve se već decenijama upražnjavaju u srpskoj Autonomnoj pokrajini Kosovu i Metohiji. Nad ono preostalih Srba što žive, doživljavaju i od danas do sutra preživljavaju po enklavama.

I još nešto: juče se (u četvrtak, 10. decembra) narodnim poslanicima u Narodnoj Skupštini Srbije obratio Johanes Han, evropski komesar za proširenje i susedsku politiku, i, između ostalog, rekao da se nada da će prestati napadi na Srbe, da su u najvećem delu uspeli da sačuvaju njihovu bezbednost. I da će Srbi i Albanci morati da ulože više truda.

Srbi su prvi koji će morati da ulože više truda. Srbi će valjda morati da ulože više truda da se pokore, da pređu u Albance, odnosno da se asimiluju, ili da beže? A Albanci: kakvog truda i u šta truda oni da ulože? Ipak, ako želimo da pregovaramo, da se priključujemo, a u ponedeljak nam se otvara… onda je dužnost da se Hanu veruje u njegove reči. Iako ih je, bar što se tiče ovoga o Srbima i Albancima, malo teže razumeti. Ali…

I na kraju, pitanje svih pitanja, u ovom trenutku, i pored “lepih” reči upućenih Srbima ili… a najčešće se ne zna kome, jeste ovo: Ameriko, Evropska unijo i NATO, dokle ćete da ubijate ono preostalih Srba po Kosovu i Metohiji!?

Jer ti što pucaju, ubijaju, ruše, pale i uništavaju sve što je srpsko i pravoslavno – to su vaša deca, vaši usvojenici, vaši pitomci.

(Intermagazin)

KOMENTARI2 komentara

  1. Andjelo says:

    Nemam reci!!! Da li ima NEKO,NEKO ko moze da zastiti nase ljude na Kosovu i Meohiji??? Zasto vlasti u Beogradu cute??? Gde je predsednik drzave Srbije?Ima li ga Srbija uopste? PROGOVORI Nikolicu Tomislave ,Nikolicu IZDAJNICE ,Nikolicu PROKLET BIO ...

  2. Aleks says:

    Srbi na Kosmetu su prepušteni sami sebi jer su svi političari u srbiji podplačeni ....prodani. Nikolič koji je bio najglasniji sad čuti on je vrhovni komandant srbske vojske ALO VRHOVNI...več jaka pretnja bila bi čin da se čitav svet zagleda u dešavanja odglumi nešto mobilizaciju pokret vojske...al on nema muda da zapreti da če srbska vojska uči nazad na Kosovo jer se neispunjavaju dogovori iz 99g....i da ima srbija puno pravo da zaštiti svoje građane od terorista i kriminalaca. I pošalje do granice 100njak oklopnika i pešadiju a ne policiju ko Slobo jer to je bio kiks. Pa če onda i Rusi da podrže malo jače ako se pokaže volja a ne mlitavo jer svi znamo da celo kosovo drži turska preko albanije oni su ulagači financeri itd...to znaju obaveštajne službe ako neznaju onda su nesposobni....Sramota gura se u Nato i EU pod ucenom ako nečete podržavat toga raskomadat čemo srbiju biče nemiri ode vojvodina ode kosovo ode republika srpska......a udele jim malo para ovo rep pod noge i vode kolo kako drugi hoče...to če otič posle još lakše kad odrede kakva mora da bude vojska politika onda nema više mehanizma i da hoče da se odbrani nema čime oružja je sve manje i ljudi sa obrazom i kičmom...Ako su več takva govna nek bar doture srbima na kosovo oružje i sredstva da mogu da se brane a ne granicu bez podrške...da jih desetkaju bacaju bombe...bruka gde su oni četniki dobrovolljci patriote olovna muda što se skupljaju na ravnoj gori ajde dokažite se prebacujete se preko grane na kosovo pa koljite dušmane nema vas i svi koji se rokate po ulicama beograda naoružani vikend izleti na kosovo pa nek se bacaju malo bombe i na šiptarske kuče vreme je. Nikoliću sramota bre bruka ...samo se setite onog evo klečim tu za žrtve srebrenice ode čovek na koljena...ko kleči za nas KO..??? Ma vreme je da se menja politika u srbiji radikali pa radikali od ovih nema ništa...samo prazna obečanja...a pobijaju i zatvaraju se samo srbi več decenijama a ništa..bolje da rokne pa da se rasčisti.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *