АМЕРИКУ ЧЕКА ЛУДИЛО: Бајден два пута назвао Трампа „Џорџом“

AMERIKU ČEKA LUDILO: Bajden dva puta nazvao Trampa „Džordžom“

27 oktobra 2020

AMERIKA je zaista velika i nedostižna za ostatak planete. Neka joj da njen liberalni bog da se sve brže kreće putem kojim ide.

Kandidat Demokratske partije za predsednika SAD – Džo Bajden, onaj što je bio desna ruka Baraka Obame – nije mogao da se seti imena svog suparnika u predsedničkoj trci i trenutnog šefa države Donalda Trampa!Dakle: neko ko se kandiduje za predsednika SAD – ne zna ko je u tom trenutku predsednik SAD!

Neko ko za jedinog pravog rivala na predsedničkim izborima ima Trampa – ne može da se seti kako se on zove!

Dva puta ga je nazvao „Džordžom“!

Dva puta!

Američki mediji sugerišu da je Bajden Trampa pobrkao sa prethodnim republikanskim predsednikom Džordžom Bušom mlađim.

Tramp je, inače, reagujući na Bajdenovu grešku, rekao da mediji koji mu nisu lojalni namerno prećutkuju gafove kandidata demokrata.

„Džo Bajen me nazvao `Džordž`. Nije mogao da se seti mog imena. Voditelj mu je pomogao da završi intervju. Lažni medijski kartel radi prekovremeno da bi `zatrpao` ovaj slučaj“,

Opšti izbori u SAD biće održani 3. novembra.

Biraće se predsednik i potpredsednik SAD, svih 435 članova Predstavničkog doma i trećina Senata Kongresa SAD, kao i guverneri 13 država i teritorija.

Tramp je već glasao u Vest Palm Biču na Floridi.

Priznao je da je dao glas – sebi i svom kandidatu za potpredsednika SAD Majku Pensu…

KOMENTARI2 komentara

  1. test01 says:

    Bajden je samo figura duboke drzave, nije bitno sto je senilan, njima i onako treba samo poslusna figura a ako "pobedi" na izborima verovatno ce da ga zamene sa nekim drugim u dosledno vreme. Sa ovim elektronskim glasanjem i putem poste, nema sumnje da ce duboka drzava da uspe na namesti izbore u njihovu korist... Moze cak da izbije civilni rat...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *