АМЕРИKУ МОЖЕ ДА УНИШТИ САМО ГРАЂАНСKИ РАТ, А ОНИ СУ СПРЕМНИ! Устанак Маура – до зуба наоружана организација која НЕ ПРИЗНАЈЕ АМЕРИЧKЕ ЗАKОНЕ!

AMERIKU MOŽE DA UNIŠTI SAMO GRAĐANSKI RAT, A ONI SU SPREMNI! Ustanak Maura – do zuba naoružana organizacija koja NE PRIZNAJE AMERIČKE ZAKONE!

4 jula 2021

Višesatni sukob između grupe teško naoružanih pojedinaca i državne policije Masačustesa okončan je privođenjem 11 osoba.– Situacija je rešena „pregovorima i taktičkim manevrima“ – rekao je pukovnik državne policije Masačustesa Kristofer Mejson novinarima, dodajući da su se članovi grupe „predali bez incidenata“.

Sve je eskaliralo kada su pripadnici ove grupe rekli policajcima da „ne priznaju zakone američke države.“

Uspon Maura

Uhapšene osobe nisu usamljeni do zuba naoružani pojedinci, oni su pripadnici grupe „Ustanak Maura“ koji sebe identifikuju kao Maurski Amerikanci.

Maurski suvereni građanski pokret skup je nezavisnih organizacija i usamljenih pojedinaca koji su se pojavili početkom devedesetih kao izdanak antivladinog pokreta suverenih građana, koji veruje da pojedinačni građani imaju suverenitet i nezavisnost od vlasti savezne i državne vlade.

Maurske vođe zagovaraju tumačenje suverene doktrine da Afroamerikanci čine elitnu klasu u američkom društvu sa posebnim pravima i privilegijama koje na njih prenose suvereni imunitet stavljajući ih izvan savezne i državne vlasti.

Mnogi pripadnici ovog pokreta su učestvovali u brojnim američkim ratovima i imaju bogato vojničko iskustvo. Svoje znanje prenose na ostale članove pokreta, imaju svoja strelišta i poligone za vežbe na kojima vrše obuku svojih članova.

Česti sukobi sa policijom

Maurski pokret poseduje istoriju sukoba sa državnim vlastima zbog njihovog odbijanja da poštuju zakone i vladine propise.

Američka agencija koja se bavi ispitivanjima siromaštva navodi da se pripadnici Maurskog pokreta često opuštaju u nasilne konfrontacije sa policijom.

Ova agencija navodi da vlada preispituje pokret i zbog takozvanog „papirnog terorizma“, načina na koji se ovaj pokret osvećuje vlastima putem finansijskih sredstava.

Jedan od vođa ovog pokreta, Džamal Talib Abdula Bej podneo je nekoliko prijava protiv policije zbog navodnog narušavanja njihovog prava na okupljanje i nošenje oružja.

Čitajući kuran, Bej na jednom od predavanja saopštio: Učimo naše ljude kako da ne budu kriminalci.

KOMENTARI5 komentara

 1. independend says:

  Da bi bilo jasno o cemu se ovde radi to su crnci muslimani.Svuda gde ih ima u velikom broju a da zive sa drugima prave probleme tim drugima.Posto nista nerade samo idu po socijalnu pomoc svi su im krivi osim njih samih za nihov polozaj u društvu Kao cigani u srbiji.

  • Cp6a says:

   Meni ovo više liči na šiptare u Srbiji. Zato, ako Amerika podržava OVK, ja se veoma radujem maorskoj borbi za slobodu.

 2. Rista says:

  Auuu, ovi će sigurno sruše Ameriku. Nisu oni Rusi i Kinezi pa da se premišljaju. Leleee, lepote moždanih nauka. Kako ono beše? Martini Luteri rušili gagijev "system" u Ameriku i bogami, dobili imena dve ulice, tri autoputa i imaju čak i Dan Martina ako se ne varam. Onda došli oni Rušimo Volstrit mangupi, posrali sve parkove po njujorku i oduševljavali ceo svet svojim avanturama nekoliko meseci. Oni nisu dobili ništa, osim što su ih razjurili jer su nehigijenski a posle su ih natenane slali u Gvantanamo, samo o tome nema pisanog traga. A ni njihovih vođa nema više. Onda došli oni Oregonski farmeri koji teli da seju domaću šargarepu i srpski domaći kuruz šećerac, jedini pravi, i da rane svoju decu sa prirodnom hranom. Njih su pobili tek sa malo pompe i galame a i nisu se nešto baš proslavili. Imali su samo jedan intervju na SIENENu. Onda došli oni crnci u Svetom Lujki pa oduševili svet i zatvorili dve saobraćajne trake u gradu i tamo šetali nekoliko puta i pretili Americi da će je srušiti. Čak su demolirali i par kineskih restorana i jednu srpsku ćevbdžinicu ali mekdonalds nisu dirali iz pljujeteta jer tamo su se prehranjivali u međuvremenu. To im mekdonalds olakšavao muke. Ima on dosta para o nije skupo kap pravljenje novog restorana. Na kraju su zapeli za betonske ograde po autoputu, slučajno polomili vratove i nestali netragom, ali ne pre nego što su jednog američkog Hrvata prelomili ko sveću onako usput. Valjda mislili da je Srbin kojih tamo ima više nego u Beogradu. Onda došla Antifa a ja uvek mislio Antifa neka mačka sa ogromnim plastičnim sikama i jedva čekao da je vidim negde iza ćoška, ali nije. To bre antifašisti u Meriku. Oni se laktaju već duže vremena ali ih niko živi ne voli osim reportera paparacija. Onda došli Blek Lajf je važan Crnci i oni sa Antifom još opstaju i bivaju aktivirani kad god CIJI treba da smiri narod i skrene im pažnju na nebitne stvari.

 3. Rista says:

  Dakle, oni su nebitni stepenik na kojem ceo svet slomi vrat misleći da je stepenik pravi.I onda najsvežije, došli oni sa nezavisnim državama u zgradama Sijetla, mislim da bilo 3 nezavisne države i oni već stvorili granice i vojsku, ali sve nakako nikako i unutar zgrade. Ne znam kako su oni završili jer nije bilo puno priče nego samo akcije a i ta akcija nije bila vidljiva. Uglavnom, nezavisne države po zgradama Sijetla su ukinute neznano kako. UN ih nije podržao i može biti to je razlog nestanka nezavisnosti u Ameriku. To Bajden uradio i nije popularno da sada ameri optuže novog precednika koji je delimično i uz njihovu pomoć postavljen na vlast. I sada po principu sejanja Rotšilda, Soroševaca i ostalih Gejcova i Daškova, niče nešto sveže novo, mirisno i jako jako. MaUOri. To sigurno nekoliko desetina fanatika koji imaju demokratske dozvole da se naoružaju, a u Americi moš kupiti i top ako imaš para, i sada sa tom američkom dozvolom oni krenuli da ruše Ameriku. Ne bih da žurim sa ocenama kako će završiti ako se uopšte aktiviraju, jer CIJA ima sve širi dijapazon vešplava za naše male mozgove i mogu da me iznenade. Ali ako poslušam naše revolucionare naoružane anti Soroš teorijama, onda ću čuti da to Soroš došo u Meriku i eto, sve se vraća sve se plaća. A štas tu može. Mi ne možemo drugačije da se nosimo, pa onda neka komšiji bar crkne krava, mada komšija ima toliko stado da neće ni osetiti. Oćemo mi osetiti tračak sreće i seksualnog naboja, i nama to dovoljno da se radujemo. Ali, kao što vidimo, važno ništa ne podmećati Americi. To može da bidne "boli glava" i bolje ne. I ovi Maori nisu be Američki izum nego pali sneba. Nisu ih Ameri pažljivo naoružavali i trenirali ili im bar dozvolili trening. Ne. To oni sami od sebe i saće vidiš. Ode Amerika a zavladaće Maouri. A pošto su muslimani, teško Kini koja ruši sve crkve i sve džamije. Možda ih CIJA sprema da ih ubaci u Kinu.

 4. petrovgrad says:

  Svako ima svoje Šiptare. Mada lično mislim da će ih bledoliki potamaniti sve redom. Nisu oni velika sila. Štetni jesu, ali pobiće ih kauboji, baš će da tolerišu učenje kurana.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *