АМЕРИКАНЦИ ПРИЗНАЛИ: „Бахмут је највећа замка у историји ратовања, Руси су потпуно уништили војску Украјине“

AMERIKANCI PRIZNALI: „Bahmut je najveća zamka u istoriji ratovanja, Rusi su potpuno uništili vojsku Ukrajine“

28 maja 2023

Bahmut je postao najveća zamka u istoriji ratovanja u kojoj je ruski glavnokomandujući Vladimir Putin sahranio ukrajinsku vojsku.

To je izjavio u svom blogu na Jutjubu bivši savetnik Pentagona Daglas Mekgregor.„Artjomovsk (Bahmut) će verovatno biti najveća zamka u istoriji koja se dogodila kada je reč o ratovanju. Kao rezultat ruske snage su taj grad pretvorile u groblje ukrajinskih vojnika. Najmanje 50.000 ukrajinskih vojnika je poginulo, dok je mnogo i ranjeno. To je potpuna katastrofa“, rekao je on.

Prema njegovim rečima, ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski je bio opsednut Artjomovskom kao i Adolf Hitler zauzimanjem Staljingrada i Kijev je zbog pokušaja da zadrži taj grad platio užasnu cenu.

Bahmut su ruske snage oslobodile su posle 224 dana borbi. To je potvrdilo i rusko Ministarstvo odbrane, dok je predsednik Rusije Vladimir Putin čestitao vojnicima na ostvarenom uspehu.

KOMENTARI5 komentara

 1. michael pan says:

  Cestitke i pohvala braci !

  • fra Penetricio Degenero says:

   Čestitke na masakru fašističke proxy-USA/EU vojske, sa Rusijom istim načinom do Alpa !!!

 2. Velika Metla says:

  Dobro to..., nego reKni ti nama koliko su vaših amerikenjaca Rusi skratili za glavu u ovom ratu ? To bi bilo fino čuti. Mada znam da ne smete da kažete.

 3. Petrovgrad says:

  Svakako de je rokuto i ne[to Amera i ostalih NATO kerova,ali ostalo su sve slovenska braca, e sada to što su dva naroda, kao Srbi i Hrvati ili još bliže Srbi i Crnogorci, to da zahvale Vatikanu i Lenjinu. Rusi čuvaju basomovanoj jezuitu na crvenom trgu, kao svog kneza Vladimira, a mi Srbi Jozu broza kao Cara Layara, to su naši problemi. Sve dok Rusi ne izbace Lenjina sa Crvenog trga a mi Jozu iz kuće cveća,znam da nama upravlja Vatiukan,Hazari,u odelu komunizma. Kada bi neko pokušao da iskopa Jozu iz kuće,cveća, ili Uljanovića sa Crvenog Trga, Srpska vojska i Ruska vojska bi ga na lice mesta likvidirala, kako bi zaštitile te grobove. Rusi, brane svoje sunarodnike koji žive na teritoriji koju im je ukrajini predao isti Ljenjin, koga čuvaju na Crvenom tgrgu. Ako nema više komunizma, onda nema ni njegovih projekta.Ako smo se saglasili da nema Jugoslavije, onda od kuda ostrva Hvar, Sres, i Plagruža sa Rijekom u Hrvatskoj. Oni su 1945 pripojeni Jugoslaviji, a nikada nisu bili pre toga u sastav Kraqevine Jugodlavije.

 4. Gagi says:

  Petrovgrad... Bravo na komentaru, TO je sustina i istina. Kolonizatorski simboli su ostali da nas opominju i podsecaju KO danas u ime nacionalizma i patriotizma vlada. NISTA se sustinski nije promenilo osim verbalne retorike, bar kod nas. Kao sto je nekada katolicki zapad poslao svoje komuniste da nas oruzano okupiraju i otmu drzavu, danas to rade nesto suptilnijim politickim sredstvima. Ozbiljnom posmatracu je sasvim jasno da se fundamentalno nista nije promenilo, okupatorski ciljevi se polako ali sigurno sprovode i realizuju. Isti oni koji su se priklonili okupatorskoj antisrpskoj ideologiji, danas su takodje aktuelan i nezaobilazni faktor u spasavanju Srpskog naroda - valjda od njih samih. Za razliku od Rusa koji su se malo osvestili i doneli niz mera protiv spoljasnjeg i unutrasnjeg neprijatelja, kod nas se takve organizacije stimulisu i finansiraju. Sta reci a ne zaplakati nad sudbinom jednog hrabrog i pozrtvovanog naroda koji je istrajavao vekovima. Danas smo bitku izgubili od "svojih" alavih i narcisoidnih izroda, njihova guza je vaznija od cele istorije i svih Srpskih zrtava koji su rasuti po celom Balkanu. Jednom okrvavljenu bratoubilacku ruku, nije moguce oprati. To vidimo kod ovih pounijacenih i poturcenih srba iz naseg roda. Zbog toga sam skeptik da ce nam isti takvi odrodi od svog naroda i vere - komunisti, doneti nesto dobro u buducnosti. Takvi i danas zbog svog "uspesnog" i lagodnog zivota, sprovode planove i naloge svoje kolonizatorske centrale da bi do kraja razorili Srbiju i njen narod. Na kraju ce valjda samo ti samozivi stvorovi ostati da zive na ovom prostoru, srecni i zadovoljni sto su svoj "posao" uspesno obavili jer Srbija vise ne postoji.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *