AMFILOHIJE: Crna Gora postaje sodomska država

AMFILOHIJE: Crna Gora postaje sodomska država

1 novembra 2014

Amfilohije 2234r3f4Crna Gora je u opasnosti da, od ekološke, postane sodomska država, kaže mitropolit crnogorsko-primorski, Amfilohije.

Kako prenose podgoričke Vijesti, on je u izjavi dostavljenoj medijima naveo da se „ne zna šta će biti slavnije na „Paradi ponosa“, 2. novembra u Podgorici, za praznik Svetog Petra Cetinjskog i Svetog Petra Drugog Lovćenskog Tajnovidca“.

„Ili to što je Crna Gora u opasnosti da, od ekološke, postane sodomska država, ili to što će Evropa, ona antihristovska, uspeti napokon da Crnu Goru metne poda se, kao znak njenog punog ispunjenja uslova za integracije i njene pune afirmacije ljudskih prava i sloboda“, kazao je Amfilohije.

Prema njegovim rečima, bilo kako bilo – jedno je sigurno.

„Toga dana, iz tog jednopolnog braka, od Njegoševe slavne Crne Gore svi su preduslovi da se rodi – Jadogora, a od ponosnih Crnogoraca da počnu da se rađaju – jadogorci“, zaključio je Amfilohije.

KOMENTARIJedan komentar

  1. Sale says:

    Crnogorci će ako ovako nastave,najverovatnije postati vatikanski zombiji ili Albanci… ..Kad Bog hoće nekog da kazni, on mu najpre uzme pamet! .....http://zlj13051967.wordpress.com/2014/10/31/srpski-pravoslavni-manastir-ostrog-ostrog-monasterymontenegro/

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *