АНА ТВРДИ ДА ЋЕ БИТИ МАМА (ТАТА): „Плашим се шта ће сутра да се деси мојој деци”

ANA TVRDI DA ĆE BITI MAMA (TATA): „Plašim se šta će sutra da se desi mojoj deci”

12 novembra 2017

(foto: Youtube printscreen)

Premijerka Ana Branbić je izjavila da niti ona, niti bilo ko iz njene porodice ima bilo kakve veze sa privatizacijom Goše.

Ona je tako odgovorila na pitanje novinara da promentariše kako reaguje na optužbe iz opozicije da njen brat stoji iza kompanije koja je otkupila dug Goše i istakla da se bez ikakvih dokaza napadaju članovi njene porodice.

– Mislim da je to strašno, to vidim kao napade na moju porodicu zbog moje odluke 2016. godine da uđem u vladu, što sam mislila da Aleksandar Vučić i njegov tim rade dobro i želela da pomognem reforme u Srbiji. Sada imam čast da budem predsednica vlade i zato trpi cela moja porodica – rekla je ona.

Premijerka je poručila opoziciji da sledeći put za sve što imaju da optuže nju, a ne njenu porodicu, jer je očigledno da je tu reč o udaru na nju i vladu, a sigurno ne na njenog brata.

– Ovako trpe njegova deca koja treba da čitaju da je on kriminalac i da on stoji iza svih maverzacija u Srbiji. Sutra, plašim se, šta će da se desi mojoj deci koja idu u školu, ona nemaju obezbeđenje, neko će da pomisli da sam mafijaš i da imam 400.000 evra u džepu, neko će da otme moje dete. Pa je ste l’ vi ljudi normalni. Dajte samo elementarnu političku pristojnost u Srbiji“, zaključila je Brnabić, koja je u javnosti poznata ne samo kao prva osoba koja je priznala da je, pre nego što je postala ministar, pa premijer Srbije, bila i službenik američke vlade, radeći za USAID, kao javno deklarisana lejzbejka.

KOMENTARI2 komentara

  1. Mi says:

    Ako se ne varam nisi ni ti ostala bez podrške urušavanju ove zemlje.Ako je jednom izrečena laž našla smer i prerasla u lavinu, teško može bilo ko od nas biti siguran da neće postradati od nje....

  2. mmmm says:

    NIŠTA DOBRO NI Z ANJEGA NI NOVU NI OVU SNS STRANKU NI SRBIJU PONAJMANJE !!!MORAJU NOVI NEPOTROŠENI POLITIČARI BEZ HIPOTEKA CIVILNOG RATA I ENSAFSKI DOKAZANI U NEKIM OBLASTIMA PA POLITIAK KRUNEA KARIJERE NE JEDNIO ZANIMANJE PREČICOM DO KAPITALA!PA ORTOPEDIJA BEZ KARIEJRE NEKI STRANI JAKI MENTORI ;NEAM TU ONDA SREĆ EZA SRBIJU AKO NEKO NEMA SNAGE I ZNAJA I ARGUMENTA NOVIH &&&& Z AREANIMACIJU 5 MILIONA GRADJANA SRBIJE I OPORAVAK EKONOMIJE 1A NE NOVO BOJIŠTE PONOVO ZA KRBANJE GLAVNIH SVETSKIH IGRAČA JER O POMENUTOM NIT ŠTA ZaNJU NIT IH BRIGA IMAJU ONI I REZERVNE DESTINACIJE I ŠTEKE OSIGURALI ZA FAMILIJU!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *