АНАЛИТИЧАРИ ТВРДЕ: Шведска пред грађанским ратом!

АНАЛИТИЧАРИ ТВРДЕ: Шведска пред грађанским ратом!

26 децембра 2019

Данци су поставили додатне ресурсе за контролу границе са Шведском због бомби које су у Данску донели људи који долазе из Шведске.

Шведска влада реаговала је на потез Данске називајући Данце нацистима. Шведско друштво се променило на горе, а шведско становништво је свесно онога што је изгубило.Све се то зна, али оно што је занимљиво јесте да је бивши шеф шведског произвођача камиона Сцаниа, Л. Остлинг рекао да се Шведска креће ка грађанском рату због проблема са насилним мигрантима који немају склоност да се интегришу у шведско друштво.

Поставља се питање: како ће почети грађански рат у данашње доба?

Становништво Шведске данас броји 10,1 милион, од чега је осам одсто исламске вере. Прво питање је ко поседује оружје и колико их има?

Процењено је да цивили у Шведској држе 2.296.000 оружја, легално и илегално, од чега је око половина пушака. У Шведској постоји велика традиција лова. Од 2011. године, дозвољено оружје на 100 глава становништва било је 6,5, а регистровано оружје на 100 људи 18,9. Дакле, просечан власник пиштоља их има три.

Шведска влада размишља на исти начин. Тренутно покушавају да ограниче оружје које користе ловци.

Исламистички припадници имају већину ручних бомби у цивилном поседу, углавном ручних бомби М75 из бивше Југославије. Напади у којима су коришћене ручне бомбе су у Шведској досегли врхунац на 40. у 2016. Исламисти такође имају више експлозива. У првих девет месеци 2019. у Шведској је било 97 експлозија.

Одбрамбене снаге Шведске имају 139.180 ватреног оружја, а полиција додатних 38.000.

Све у свему, има пуно пушака да се грађански рат оконча.

Али како ће се десити? У овом тренутку, исламисти нападају полицијске станице, контролишу нејавна подручја и енклаве, а нису довољно обесхрабрени од стране полиције. Јавно мишљење постаје све мање толерантно према ситуацији.

Промењиви ветрови јавног мњења охрабриће обуздавање исламистичких енклава, што заузврат љути исламисте, а они ће вероватно одговорити са више напада на полицију и друге јавне институције.Kако ћемо доћи до грађанског рата? Тако што ће реакција владе на ескалацију насиља вероватно бити далеко иза догађаја и јавног мњења. А онда ће официр у оружаним снагама имати мртву жену или ћерку и повешће своју јединицу у заузимању зграде парламента. Нико у полицијским снагама га неће зауставити јер полиција деценијама подноси терет исламистичког насиља.

Следећа фаза биће реакција левичара који воде Немачку, Француску и Европску унију. Чини се да су се Макрон и Меркелова уротили за стварање француско-немачке силе која би сломила устанике у Европи. Да би стигла до Шведске, та снага би требало да прође кроз Данску, а Данци би их данас вероватно зауставили.

Што се тиче Шведске, држава не може да контролише насиље које су сами изазвали отвореним границама и као таква, држава ће престати да постоји, закључује америцантхинкер.цом

(Wебтрибуне.рс)

KOMENTARI6 коментара

 1. Косовац says:

  Одличан сценарио за Шведску, али није потребан уопште. Ако је код њих најпаметнија Грета Тунсберг, онда пиши пропало. Када престане превара звана „климатске промене“, та дебилана звана Шведа ће такође да престане да постоји. ……….Него, аналитичари неће да кажу нешто друго: Овај сценарио који смо прочитали, може да се примени и на многе друге земље, на пример Србију: 100 наоружаних емиграната довољно је да освоје цео Пожаревац, за једну ноћ. Не треба да отимају оружје из милицијских станица, оружјем може да их глатко снабде домаћи НАТО пакт. Ми имамо одличну Пету колону, светског ранга. Видели смо то уочи 5. октобра.

 2. M says:

  Treba dozvoliti kupovinu i posjed oružja svima!Onda će i domaća autohtona većina biti naoružana kao i migranti!Pa će se moći i braniti i obraniti!I bez neke velike organizacije,a s organizacijom pogotovo!

 3. Goran Swe says:

  Tekst je vtlo glup i sa 0.071% vjerovatnoće. Gubljenje vtemena iako je dituacija sa migrantima loša, dok god ljube dupe globalistima.

 4. Njegoš says:

  Nebojte se nema ništa od toga.Imaju meðu najačim tajnim službama u Evropi. Znači čitavo društvo prisluškuju I sve znaju koji su glavni u podzemlju. Sutra da se nešto desi odmah idu na glavne ljude I onesposljavaju dalje operacije.Možda izgledaju smotano ali nisu.

 5. persida says:

  U svim evropskim zemljama docice do obracuna lokalnog stanovnistva sa azilantima. U Srbiji ce takodje pasti krv, sada se samo kuva. Cekajte dok Vucic ne ugosti novih pola miliona terorista. Srbi neka sklanjaju oruzje u podrume, bice preko potrebno. Ceka nas borba u kojoj ni S 400 nije od pomoci.

 6. Pera says:

  Da se podsetimo nasih Tarabica : 3 svetski rat ce biti svako sa svakim ! Jel vam to ne lici ovaj uvoz muslija od strane sorosa i ostalih jevreja ? Drugo, svedska ce nestati, jer njihove zene stvaraju bezbrojna udruzenja sa obrezanima da im prave decu, obzirom da muski u svedskoj su 90 % jalovi ! ! ! Do sada smo im mi, Grci i turci pravili decu !

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u