АНАЛИЗА КОЈА ЈЕ „ЗАЛЕДИЛА“ АМЕРИКАНЦЕ: Русима је потребно само 10 минута…

ANALIZA KOJA JE „ZALEDILA“ AMERIKANCE: Rusima je potrebno samo 10 minuta…

12 marta 2019

Napredak Rusije na samo jednom polju čini sve američke nosače aviona nosačima limenki. Američki nosači aviona više nisu moćno oružje u kontekstu modernih sukoba.

Nosači aviona su dugi niz godina predstavljali snažno oružje, uglavnom zbog činjenice da se u to vreme nije razvijalo raketno oružje. Naime, nije bilo raketa na zemlji, koje bi sa tako velike udaljenosti mogle uništiti tako velike brodove. Sada su se stvari promenile.Ruska Federacija je prva odlučila da temeljno razvije raketne tehnologije, i u ovom trenutku postigla je veliki napredak i postala svetski lider.

Ovih dana, govoriti o bilo kakvoj efikasnosti nosača aviona nema nikakvog smisla, jer će tokom vojnog sukoba brzo biti uništeni. Rusima je potrebno samo 10 minuta da potope kompletnu američku flotu.

Uprava ruske mornarice zna da je potrebno ili povećati poligon aviona na palubi ili sasvim odustati od nosača aviona.

Sjedinjene Države su tako informisane o beskorisnosti grupa nosača aviona. Američka mornarica trenutno ima jedanaest nosača aviona, a ti brodovi zahtevaju ogromnu potrošnju održavanja.

(Webtribune.rs)

KOMENTARI2 komentara

  1. Vesko says:

    Pa nije beskorisno protiv banana drzava i neposlusnih vazala. Srbija treba da razvija rakete koje mogu potopiti njihove brodove takoder, kao i PVO sisteme. Ne smijemo sebi VISE NIKADA dopustiti da racunamo na Rusiju ili bilo koga za pomoc u BILO CEMU, nego da se bacimo na rad i razvoj samostalno i da proizvedemo sve sto nam treba pa i super efektivni PVO sistemi kao s-300 i slicno!! Pa i nuklearno oruzje na koje imamo 100% pravo nakon svih agresija i genocida koje su pocinili nad nama. Kao i Izrael. Treba se povezati sa N. Korejom i kupiti elemente raketnog programa ako vec nemamo svoje projekte...

  2. A akoM says:

    Da,nauka je sve moćnija!Evo,navodno je i nestanak struje u Venecueli,rezultat USA napada tajnim elektromagnetskim oružjem!Ako je to istina,onda USA tako može prekinuti svaku struju u bilo kojoj državi,ili raketnom kompjutoru ili oružju?!?Navodno USA ima i elektromagnetni(Teslin?!?)štit koji ništa ne može probiti?!?A tko zna što imaju Rusi?Skalarne valove kojima mogu raspoloviti planet Zemlju(a za što vjerovatno treba i struja?!?)?Postoje jake indicije da je na svijetu ufunkcijalizirana nauka koja nadilazi oficijelnu nauku drastično,možda i tisućama godina?!?

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *