АНАЛИЗА КОЈА СЕ НЕЋЕ НИМАЛО ДОПАСТИ СРБИМА: Ево шта Трамп може да ураду у вези Косова!

ANALIZA KOJA SE NEĆE NIMALO DOPASTI SRBIMA: Evo šta Tramp može da uradu u vezi Kosova!

23 avgusta 2020

Novinarka Ljiljana Smajlović izjavila je da ne veruje da postoji ideja da američki predsednik Donald Tramp reši pitanje Kosova i Metohije na način koji bi se dopao Srbima.

Smajlović je ocenila da Tramp samo traži da smanji američke troškove vladavine svetom i da je skeptična prema ideji da mu je potreban neki uspeh na Balkanu da dobije podršku američkih glasača.Ona je, odgovarajući na pitanje ima li istine u tome da Tramp želi da reši kosovsko pitanje zbog značaja glasova Srba iz Amerike, istakla da, prvo, Tramp već ima srpske glasove u Americi, bez da išta reši.

– Ne verujem da postoji ideja da on reši Kosovo na način koji bi se dopao Srbima. Drugo, da biste vi imali spoljnopolitički uspeh u Americi, morate da imate štampu koja će to proglasiti uspehom. Kada bi Donald Tramp učinio bilo kakav ustupak Srbima, napala bi ga štampa koja je aplaudirala kada je raketirao Siriju – kazala je Smajlović.

Tramp samo traži, tvrdi ona, da smanji američke troškove vladavine svetom.

– Skeptična sam prema ideji da mu je potreban neki uspeh na Balkanu da dobije podršku američkih glasača – rekla je Smajlović.

(kosovo-online.com)

KOMENTARI3 komentara

  1. Gagi says:

    Ako je ova anliza tacna, onda nemamo problema. Neka nasa delegacija pomogne Trampu i neka mu predlozi izmestanje baze Bonstil. Tim premestanjem bi imao nevidjene ustede.

  2. Archelay says:

    To je lino mislenje,kao njeno pravo.Sto se tice"straha"Trampa od stampe nije uzrok da ne bi poduzeo neke poteze sto se KiM-a tice jer,demokratska stranka je na uzdisaju i ta stampa okrenuce curak.Uostalom,da se Tramp bojao od bilo koga ne bi porucio spisak saveznom sudu sa imenima kome decenijama niko im nista nije mogao.Ceo svet zna sta je KiM za pravljenje zlostorstva sirum planete.

  3. Gagi says:

    Svakodnevni smo svedoci da se Rimska legija razmesta po celom svetu i napada koga stigne.Ponasaju se kao pred neko zlo, izgubili su svaku meru normalnog medjunarodnog ophodjenja. Ocigledno je da neki ljudi u svetu kojima je ostalo jos malo mozga, pokusavaju da stvari smire i ublaze koliko je to moguce, svesni su da ce goreti cela planeta, u tom smislu "tupe" vojnu ostricu ovim multinacionalnim razbojnicima koji neprekidno nasrcu. Svima je danas potreban mir i vreme da se saniraju sva zarista koja su stvorena radi pokoravanja i pljackanja naroda na planeti. Da li ce uspeti u svojim nastojanjima - nisam bas optimista, nesto slicno je pokusao Kenedi.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *