АНЂЕЛИНА ЏОЛИ МРЗИ СРБЕ: Америчка звезда лобира за усвајање Резолуције!

ANĐELINA DŽOLI MRZI SRBE: Američka zvezda lobira za usvajanje Rezolucije!

23 juna 2015

15888_Angelina JolieAmerička glumica Anđelina Džoli, navodno je jedan od aktivnijih zagovornika usvajanja rezolucije o Srebrenici, koja bi na predlog Velike Britanije, početkom jula trebalo biti usvojena na Savetu bezbednosti UN-a!

Kako prenosi srpski Njuzvik Armika Helić tvorac je rezolucije u Srebrenici u kojoj se tvrdi da su Srbi silovali na desetine hiljada žena i dečaka u BiH, a njena prijateljica i slavna glumica Anđelina Džoli navodno je glavni zagovarač usvajanja ovog dokumenta.

Anđelina je, kako navodi ovaj list pružila punu podršku Arminki Helić, koja je ona misteriozna žena koju je označio predsednik Republike Srpske Milorad Dodik označio kao bošnjačkog lobistu u Velikoj Britaniji.

Helićeva je jedna od sedam žena u Domu lordova koja je ušla u Gornji dom britanskog parlamenta kao doživotni član nakon što ju je u avgustu prošle godine engleska kraljica Elizabeta II imenovala za baronesu, a zbog zasluga za Ujedinjeno Kraljevstvo.

Poznato je da su Anđelina i Arminka zajedno prošle godine bile u Srebrenici i najverovatnije je nakon te posete slavna glumica želela da pitanje zločina u Srebrenici podigne na viši nivo.

Inače Anđelina Džoli je u svom filmu “U zemlji krvi i meda” na svoj način opisala zločine i silovanje žena u balkanskim ratovima devedesetih godina, a taj film mnogi su ocenili kao antisrpski.

Poslanik SNS-a Milovan Drecun povodom ovih saznanja za Kurir kaže:

– Posle skandaloznog filma u kome ima potpuno netačnih informacija ona se sada zalaže za usvajanje ove rezolucije i može se zaključiti da ona postaje pravi antisrpski lobista.

(Telegraf)

KOMENTARI3 komentara

  1. mmm says:

    Ma koja,bre, Dzoli, fukos jedan, sada kada su je sustigle godine i promiskuitetni zivot, koji je od njenog zdravlja ostavio pustos, sada mi glumi nekog humanistu.Na izjave tog mongoloida i otrcotine, ne obazirite se. Sve je to na izdisaju kao i bivse njihove pljackaske imperije. Bugari kazu: miruvaj i gledaj kakvo ste bude. Tako, vreme radi za Slovene na celu sa Putinom, samo njega Bog neka cuva.A izdajnici Poljaci i Bugari, da se nose u p. m.Pozdrav svim Srbima i svim dobrim ljudima, bez obzira na veru i naciju.

  2. Miticus says:

    Meni nije jasno da je nekom ova kurvetina ikada bila simpaticna, cak i lepa (neki su tako tvrdili, verovatno pod uticajem propagande da je ona lepa). Kako nekom moze neko da se svidi, kad na prednjem delu lica napravi cmar, kao sto je ova napravila? Onaj Bred Pit, jeste, onako po izgledu, neki dasa, ali samo gledano spolja. Nije mi jasno da moze da bude onoliko tunjav i da ga ona vorta i u kom god delu sveta vidi neko dete, ona ga usvoji a ovaj ni da bekne, samo klima glavom. Skuplja decu, kao bacene macice oko kontejnera i ovome nikako ne padne na pamet da lupi sakom o sto, podvikne joj i kaze u oci: "zeno bre, ako nisi sposobna da rodis, znas gde su vrata! Sta mi dovodis tu neku decu, neki sarenis pravis! Sutra ce mene ta deca da pitaju: "tata, kako sam ja to crn a ti plav, jer moju majku natezao ko stigao? Ciji sam ja?". Sta cu tom detetu da kazem? Ja cu bre da dovedem zenu, sposobnu, okretnu, domacicu, pa cemo da se parimo po kuci, kao kucici a ti gde 'oces idi..." Nego i on je nesto metiljav, mek..., ona mu stavila picku na oci, pa ne vidi. Ko da je jedina i nema drugih.

  3. nemanjic says:

    Ona je našla način da se obogati i bez glume, lakše je putovati po svetu i lobirati nego glumiti. U stvari ona i dalje glumi jer u suštini boli nju ..čka za muslimane iz Bosne i crnce iz afrike, ona hoće pare i slavu. Ako ovako nastavi dobiće nobelovu nagradu za mržnju kao obama. Anđelina je američki ambasador i lobista pa se ovako nešto može i očekivati, pored toga što je od muslimana dobila pare ona to radi i za američki interes. Ameička propaganda već decenijama uništava sve što je srpsko tako da se podrazumeva da oni daju podršku ovakvoj rezoluciji ako i sami ne stoje iza nje. S’obzirom na nemoral koji odlikuje ameriku potpuno je prirodno da Anđelina podržava ovakvu glupost ali i dalje mi nisu jasni ljudi koji sebe nazivaju Srbima a podržavaju ovakvu antisrpsku rezoluciju! Intersuje me takođe koliki izdajnik, koliki ulizica neko treba da bude ili koliko para je potrebno Čedi da podrži ovakvu rezoluciju?

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *