АНГЕЛА МЕРКЕЛ ИЗБЕГЛА АТЕНТАТ!?

ANGELA MERKEL IZBEGLA ATENTAT!?

26 avgusta 2016

angela-merkel-got-punished-for-her-refugee-policy-after-the-far-right-soared-in-german-elections

Češka policija uhapsila je naoružanog muškarca koji je pokušao da se ubaci u kolonu vozila u kojoj je bila nemačka kancelarka Angela Merkel, a kako prenosi „Miror“, moguće je da je kancelarka izbegla atentat.

Ovaj list navodi da je muškarac uhapšen u crnom „mercedesu“ kada je pokušao da se infiltrira u Merkelinu pratnju dok je bila u poseti Pragu.

Lokalni policijski zvaničnici naveli su da je muškarac uhapšen pod sumnjom da je planirao zločin koji je usmeren protiv zvaničnika, kao i da je taj slučaj sada u rukama detektiva u Pragu.

Tamošnji mediji navode da je kolona u kojoj je bila Merkelova bila na putu od aerodroma, kada se pojavilo sumnjivo vozilo.

-Vozač „mercedesa“ nije se obazirao na policijska upozorenja i pokušao je da se priključi koloni po svaku cenu. Nakon što mu je policija rekla da će pucati ukoliko ne zaustavi vozilo, on je stao i izašao iz automobila, nakon čega je uhapšen – prenosi RT.

Policija je u njegovom vozilu našla palicu, sprej sa suzavcem i lisice.

Inače, Merkelovu su danas u Pragu, gde je doputovala da bi sa češkim liderima razgovarala o migrantskoj krizi, dočekali i nezadovoljni demonstranti.

Demonstranti su nosili transparente na kojima je prikazana kao nacistički lider Adolf Hitler i uzvikivali „Merkelova mora otići“.

(Blic)

KOMENTARI2 komentara

  1. Dragan says:

    Stara kucka naduvava ko i Klintonusa kad su je jurili nepostojeci snajperi

  2. Vujadin says:

    "Puče puška negdje u planini..."

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *