АНГЕЛА МЕРКЕЛ потписала шокантан закон!

ANGELA MERKEL potpisala šokantan zakon!

16 juna 2016

angela-merkel-got-punished-for-her-refugee-policy-after-the-far-right-soared-in-german-electionsNemačka kancelarka Angela Merkel je odobrila novi zakon koji će omogućiti CIA-i potpunu kontrolu nad nemačkim obaveštajnim službama.

Prema novinskom izveštaju Deutsche Wirtschafts Nachrichten, nemačka verzija CIA-e, Bundesnachrichtendienstes (BND), uskoro će postati ogranak CIA-e, piše “Russiainsider”.

BND će u tolikoj meri biti potčinjen CIA-i da će čak i američka špijunaža nad nemačkim kompanijama biti deo nemačkih operacija.

To u praksi znači da će NSA moći da nastavi da špijunira sve kompanije i pojedince u Nemačkoj, pa i samu kancelarku iako je nedavno otkriveno da je NSA prisluškivala njene telefonske razgovore.

To je izgleda samo još jedan u nizu koraka Zapada ka globalnom ratu. Prema izveštaju koji je objavljen 6. juna u German Economic News, nemačka vlada se priprema da proglasi Rusiju neprijateljskom nacijom.

Ruski šef Komiteta spoljnih poslova, Aleksej Puškov, već je poslao protestnu notu Berlinu rekavši da takav potez nemačke vlade prikazuje potčinjenost Merkelove Obaminoj administraciji.

Prema nekim spekulacijama, nemačka kancelarka priprema novu doktrinu po kojoj će „aneksija“ Krima postati osnova za vojno delovanje protiv Moskve.

Međutim, ono što se ne pominje ni u jednim medijima, a što je inače ključna činjenica, jeste priznanje šefa privatne kompanije Stratfor pred ruskom publikom da je svrgavanje ukrajinskog predsednika u februaru 2014. godine bio najočigledniji prevrat u istoriji koji je doveo do razdvajanja dva regiona od Ukrajine.

Mesec dana pre prevrata se u Ukrajini moglo videti nasilje koje su sprovodili unajmljeni fašisti napadajući brutalno snage vladine bezbednosti. Čak je i EU nakon prevrata navela da svi dokazi upućuju na to da je ono što se desilo u Kijevu bio prevrat. Kasnije je otkriveno da je Obamina administracija počela da priprema prevrat još 1. marta 2013. godine, skoro godinu dana pre prevrata.

Ništa od ovoga nije objavljeno u javnosti jer Zapad to ne dozvoljava. Zapadni mediji danas služe isključivo feudalnoj aristokratiji koja je najviše i profitirala od pljačkanja Ukrajine.

Iako se prisajedinjenje Krima Rusiji u zapadnim medijima opisuje kao rusko „osvajanje“, ono nema veze s tim. Rusija je spasila stanovnike Krima od novopostavljenog režima u Kijevu, ali Zapad mora da širi svoju propagandu kako bi imao razlog da napadne i osakati Rusiju.

Objavljivanje pravih činjenica o prevratu 2014. godine u Kijevu bi značilo da bi došlo do ugrožavanja ekonomskih sankcija protiv Rusije, ali i do ugrožavanja priprema NATO-a za rat protiv Rusije.

(Webtribune.rs)

KOMENTARI15 komentara

 1. JoS says:

  BND "će postati" ogranak CIE? Kao da to do sada nije bio. Nemačka je 1945. god. bila okupirana zemlja i sve njene strukture su bile podredjene Zapadnim vojnim vlastima, i sve one su obnovljene pod njihovom kontrolom (uključujući i sektor bezbednosti). Da se zadržimo samo na tom opštepoznatom i javnom nivou, ne ulazeći u pitanja - ko je bio Hitler, ko je finansirao njegovu Nacional-socijalističku radničku partiju, ko je bio vlasnik nemačkih koncerna,..... Angelica ne bi ni primirisala blizu kancelarskog mesta - da nije provereni potrčko Londonskog Sitija. Šta drugo, osim ovih nakaradnih stvari - i može da se očekuje?

 2. BESKUCNIK JUGOSLAVIJE says:

  to se i ocekivalo od nje ona i milosevic jedno od tite a drugo od hitlea d..e

 3. Dušan grešnik says:

  Šta reći

 4. Pitagora says:

  Šta je ovde šokantno?! Ne razumem?!

  • kosovac says:

   Pitagora, Šokantan je ovde naslov novinara intermagacina.

  • kosovac says:

   Pitagora, Ako zakon deluje šokantno i na Nemce, interesuje me kako će se Nemci ponašati kada izađu iz šoka.

 5. Apis says:

  Govedo jedno kakve veze ima Milosević sa fasistima? Covek je od fasista ubijen. Ja ga nisam podrzavao, uostalom ne podrzavam nikoga ali Sloba je poslednji srpski drzavnik. Sve posle njega su ološ i bitange.

  • kosovac says:

   Apis, Kolega nije te bilo odavno, ovo Govedo izgleda obrisao neko iz Intermagacina (ne vidi se šta je baljezgao), ako, siguran sam da si opravdano ljut na njega. A onaj „pupak“ ako je ženski, svi bi rekli da bi se jebala u pupak.

 6. pupak says:

  Slazem se ,Milosevic je gori od fasista

 7. maxa says:

  zasto bi citali webtribune? bzvz, prepisujete od nasih hohstaplera gluposti.

 8. Gordan says:

  Nebuloze. NATO nije baš toliko politički nepismen, te da napadom izazove stanje u kojem mu države članice stradaju od mnoštva atomskih bombi... Nemačka bi jedva dočekala da USA izgubi u tom ratu protiv Rusije(Nemačka je protektorat USA-a), jer ona smatra da bi tada mogla ostvariti "nekakve svoje više ciljeve", a Rusija joj je danas manja smetnja u tome...

 9. Sneg Snezen says:

  Bio je predsednik Srbije sve dok ga nije Djidjic prodao u Den Hag

 10. Sneg Snezen says:

  Milosevic je bio je predsednik Srbije sve dok ga nije Djidjic prodao u Den Hag!

 11. DUSKO says:

  NEMACKA JE VAZAL AMERIKE ALI OVO JE POCETAK KRAJA NEMACKE ! PONOVO E SE PODELITI NA DVE NEMACKE JER JE STRAHOVIT JAZ IZMEDJU ZAPADNE I ISTOCNE NEMACKE !!! SA RUSIJOM BOLJE DA SE NE KACE JER CE BACITI NUKLEARNU BOMBU PREMA DOKUMENTU IU 1963 KOJI JE POTPISAO HRUSCOV ZBOG IZAZIVANJA DVA SVETSKA RATA !!!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *