ANGELA MERKEL: Putin mora da objasni upad ruske vojske u Ukrajinu

ANGELA MERKEL: Putin mora da objasni upad ruske vojske u Ukrajinu

27 avgusta 2014

German Chancellor Angela Merkel and Russian President Vladimir PNemačka kancelarka Angela Merkel rekla je ruskom predsedniku Vladimiru Putinu da izveštaji o novim upadima ruske vojske u Ukrajinu moraju biti razjašnjeni.

Merkelova i Putin danas su razgovarali telefonom, saopštio je njen portparol Štefen Zajbert.

„Najnoviji izveštaji o prisustvu ruskih vojnika na ukrajinskoj teritoriji moraju biti objašnjeni. Ona je istakla da Rusija ima veliku odgovornost da smiri situaciju i da nadgleda svoje sopstvene granice“, naveo je Zajbert u saopštenju koje prenosi Rojters.

Kijev je danas optužio Rusiju da je „ponovo probila istočnu granicu Ukrajine“, medjutim Moskva demantuje da šalje oružje i vojnike proruskim snagama u istočnoj Ukrajini koje su u sukobu sa ukrajinskim snagama.

KOMENTARI6 komentara

 1. zuba zubic says:

  Javio mi car da iskreno nema o tome pojma.

 2. AJDUK VELJKO says:

  ma ima on prečih briga i prokljinje Sraljin što neoslobodi i London, sada meni jasno sto baba nije stigla da se vidi sa slugom poniznim Vučicem danas,ona mora da zna da je on to pravdao sedncom vlade rajha i da je on tuzan i nezna šta da radi, molim babu da ga udostoji jer u protivnom slep poslusko ima da dosadi srbima izjavama kakogamnogi mrze i nezele da vide i pocece opet da govori " I TAČKA"......

 3. ARTILJERAC says:

  Braćo i sestre imamo istorijsku šansu da u oktobru mesecu 2014 godine pokažemo našim izdajničkim političarima da narod nije za evropu i da podržava i poštuje prijatelje Ruse. Spremimo se da dočekamo Vladimira kako dolikuje kad dolazi prijatelj u kuću. ŽIVELA SRBIJA ŽIVELA RUSIJA

 4. jugoslav mitic says:

  slazem se u potpunosti sa artiljercem.

 5. nevena says:

  SLAVA RUSSIJI ! SLAVA SRBIJI ! I VASKOLIKOM PRAVOSLAVNOM RODU !

 6. manda says:

  pozdrav svoj PRAVOSLAVNOJ BRAĆI . i daj bože da se svi ujedinimo i stanemo pod jednu zastavu . Mislim da je dosta ucena i pritisaka od tiuh sa zapada. Valjda je red da opet Majka RUSIJA pokaže da tako nemože a mi da budemo uz njih jer nisu ginula naša deca od ruskih bombi. već od onih kiji sebe nazivaju našim prijateljima i izbaviteljima ,spasiocima a pobili nas ko zečeve u prošlom veku što i danas nastavljaju uz pomoć naših evropljana . sačuvaj nas bože od takvih prijatelja i takvih patriota o pardon evropljana da se ko ne uvredi . šta bi rekao KNEZ LAZAR da ovo vidi ili CAR DUŠAN SILNI na špta spade SRBIJA da svako ko nije srbin ima veća prava od nas samih a bre postadosmo manjina u rođenoj državi i samo zahvaljujući tzv..demokratiji i evropljanima. Ama braćo mogao bi jka još da pišem al činimi se da mi bilje ide ono sa srcem i svetlim or.. pa dao bog da se ujedinimo i poželimo da eropljane proteramo u eu .pm a to i ostvarimo .

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *