АНКЕТА КОЈА ЈЕ ШОКИРАЛА ЗАПАД: 84% грађана Украјине жели да им председник буде Путин!

ANKETA KOJA JE ŠOKIRALA ZAPAD: 84% građana Ukrajine želi da im predsednik bude Putin!

31 jula 2015

putin_Cropped 4565Nova informaciona tragedija u Ukrajini je započela prilično nevino: patriotski sajt Nedelya.ua je organizovao anketu. Pitanje je glasilo: Kojem političaru biste poverili da vlada vašom državom? Glasalo je 41.664 ljudi, a rezultat je šokirao organizatore!

Ubedljivo je pobedio Vladimir Putin. Pogledajte rezultate:

Putin: 84% (34.905 glasova)
Lukašenko: 5% (2032)
Si Đinping 2% (820)
Žirinovski 2% (708)
Porošenko 1% (538)
Merkel 1% (430)
Mari Le Pen 1% (426)
Nazarbajev 1% (318)
Obama 1% (244)
Timošenko 0% (176)
Lijaško 0% (170)
Jatsenjuk 0% (158)
Kolomojski 0% (150)
Simonenko 0% (130)
Kučma 0% (86)
Janukovič 0% (116)
Tigipko 0% (76)
Kravčuk 0% (32)
Juščenko 0% (32)

Čak je i Žirinovski imao bolji rezultat od Porošenka. Kakav šok za ukrajinske nacionaliste, zar ne?

Neko će reći da su trolovi iz Kremlja bili ti koji su većinski glasali na anketi za Putina kako bi se poigrali sa ukrajinskim patriotama, ali to je malo verovatno pošto je ovaj sajt poznat u prilično uskom krugu i ne posećuju ga trolovi i botovi. Takođe, ako je i bilo trolova i botova, zašto nije bilo onih koji su glasali za Porošenka, Jacenjuka, Lijaška i Timošenkovu? To je samo po sebi dokaz da građani Ukrajine preziru svoje lidere.

Na kraju krajeva, zašto bi tako nešto trebalo da bude iznenađenje? Putin se smatra najboljim političarem na svetu u globalnoj medijskoj zajednici. To je potvrdila i svetska anketa 2013. godine u kojoj je učestvovalo 175 novinskih agencija i medijskih kuća širom sveta. Sajt Nedelya.ua nije učestvovao u ovoj anketi, ali je očigledno potvrdio njen rezultat. Čak i u Ukrajini, u kojoj se stanovništvo 24 časa dnevno ubeđuje da je Putin zao, građani glasaju za njega.

U ovoj anketi se uočava i ključna razlika između Ukrajine i Rusije. Rusija iza sebe ima jaku tradiciju državnosti i proveren sistem odabira kadrova koji retko kad pogreši. Ukrajina nema ni jedno ni drugo. Stoga su svi ukrajinski zvaničnici nesposobni mediokriteti koji ne znaju šta rade.

Kao što je drug Staljin nekada rekao: „kadrovi odlučuju o svemu“. Sudbina država i carstava zavisi od kadrova koji je vode, a ako obratite pažnju na ukrajinsku elitu, jasno vam je da je Ukrajini odzvonilo.

(Webtribune.rs)

KOMENTARI6 komentara

 1. mija says:

  I ja bih voleo da Putin bude predsednik Srbije. To takodje nije čudno.

 2. Kulak says:

  Ima rezultate.Zna posao.

 3. Apis says:

  Srbi su za Putina 90% Onih 10% su plaćeni izdajnici.

 4. mmm says:

  Putina je poslao Bog.

 5. VIZANTION says:

  Naravno ,većina normalnih ljudi svoju decu voli i želi im sigurnu budućnost i sasvim je normalno da Predsednika Putina žele i na čelu svojih država . Na neviđeno se kladim da bi u Srbiji u prvom krugu pregazio konkurenciju sa osvojenih 70% glasova ...

 6. Istok says:

  I ja bih voleo da nam Putin bude predsednik.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *