АНТИФА ОТВОРЕНО НАЈАВИО ХАОС У АМЕРИЦИ

ANTIFA OTVORENO NAJAVIO HAOS U AMERICI

2 novembra 2020

Samoprozvani „Decentralizovani anarhistički kolektiv“ povezan sa Antifom podelio je na Tviteru mnoštvo uputstava koja pokrivaju sve aspekte nasilnih protesta, od prve pomoći demonstrantima do saveta kako sanirati uobičajene povrede od policijskog oružja, pa čak i kako najefikasnije lečiti rane od metka.

U okviru aktuelne teme objavljeni su i postovi koji se odnose na kacige, gas maske, zaštitne naočare, zatim uputstva kako najbolje upotrebiti pištaljke, kao i najbolje savete iz prakse za zaštitu od suzavca i smrtonosne policijske municije.

​Pratiocima je čak predstavljen i prikladan simulator protesta kako bi potencijalni anarhisti mogli da testiraju svoju sposobnost borbe protiv vlasti u igri „izaberi svoju-avanturu“.

​Na nalogu povezanom sa Antifom, levičarskom organizacijom koja je poslednjih godina prisutna na mnogim protestima u Americi, naknadno je objavljen i post u kome se izražava nada da će anarhistička utopija niknuti preko noći i da će isključiti potrebu za bilo kakvim postizbornim uličnim nasiljem u krajnje neverovatnom slučaju:

„Nadamo se da ništa od ovoga neće biti potrebno – nadamo se da će Tramp priznati izbore, da će Bajden i svi drugi političari podneti ostavke i da ćemo se odjednom naći u svetu bez kapitalizma“.

​Pojedini korisnici Tvitera podsmevali su se potencijalnim revolucionarima, upoređujući ih sa decom, dok drugi strahuju od ekstremnog pogoršavanja socijalnih problema u SAD, prenosi RT.

KOMENTARI5 komentara

 1. petrovgrad says:

  Baš su maštoviti. Teški kapitalisti samo što im nisu predali ključeve od sefova u bankama. Baš će komunizam da zaživi u Americi. Pobiće ih kao pacove. Pobili su preko tri miliona u Koreji, isto toliko u Vijatnamu, ... sve zbog komunizma.

 2. E.Lirsch says:

  Udri te se akrepi smrdljivi. Treba im oruzje liferovati. Ko velim, kad vole da imaju. Vekovima plackaju, ubijaju, razaraju. Stize mecka pred vrata. A resila "cvrsto" i da zaigra. I Nemo da ne bidne po taktu, slucajno. I umalo da preboravim. Obavezno da bidne "demokratski". Pa kom opanci, kom obojci. FERTIG.

 3. Mis says:

  znci ako trump pobedi onda ce biti gradanski rat u americi , ne ko glasa postom to je nelegalno i cista prevara naroda i krada glasova

 4. Mis says:

  znci ako trump pobedi onda ce biti gradanski rat u americi , ne ko glasa postom to je nelegalno i cista prevara naroda i krada glasova

 5. milorad3 says:

  "strahuju od ekstremnog pogoršavanja socijalnih problema u SAD".To je već uhvatilo zalet,oni mogu preko noći tamo MSOVNO da ostanu bez jednog jedinog dolara u džepu, oni su kondicionirani i naučeni da TROŠE ne da ŠTEDE,2/3 stanivništva tamo već sad NEMA NIŠTA REALNO kad saberu dugove i ono što poseduju oni su na ulici.TO je problem amerrike , taj standard kome se svi toliko dive najrazvijenije potrošačko društvo na svetu je ILUZIJA koja može nestati preko noći,nerealna priča već dugo vremena.Možda će da preusmere ono malo para što imaju na stanovništvo i da prestanu naoružavanje ali mislim da će upravo predstojeći BANKROT USA da izazove RAT.Ne treba se nadati nekim investicijama ili param odatle to je sve samo ŠTAMPA.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *