ANTISRBIN PONOVO U AKCIJI: Toni Bler lobira u UEFA da se kazni Srbija

ANTISRBIN PONOVO U AKCIJI: Toni Bler lobira u UEFA da se kazni Srbija

19 oktobra 2014

mbledhje-bair-edi-ramaBivši britanski premijer Toni Bler počeo je da lobira u UEFA kako bi Srbi dobili žestoku kaznu za incidente na meču u Beogradu, tvrdi albanski Sport ekspres.

Načitali smo se gomile laži iz albanskih medija, ali poslednja vest koja stiže navodi na veliki oprez. Naime, sportski list iz Tirane ističe da je već počelo lobiranje s najvišeg nivoa kako bi se Srbija kaznila za prekid meča na stadionu Partizana.

Srbiju žestoko kazniti

Glavnu ulogu u odbrani njihovih interesa imaće Toni Bler, bivši britanski premijer, inače veliki prijatelj i savetnik Edija Rame, premijera Albanije.

– Lobistička kuća „Toni Bler i prijatelji“ zajedno s najmoćnijim lobistima iz Amerike radi sve što je u njenoj moći da Albanija dobije tri boda, a Srbija žestoku kaznu. Tri boda iz Beograda u ovom slučaju predstavljala bi simbol pobede. Albanija ima svoju tešku artiljeriju u inostranstvu, koja će učiniti mnogo da UEFA presudi u našu korist. Država koordinira borbu u ovom slučaju i ne bi trebalo sumnjati da će izboriti trijumf – piše Sport ekspres.

Ozbiljne pretnje

Pretnje koje dolaze iz Tirane treba shvatiti maksimalno ozbiljno. Javna je tajna da Albanci imaju izuzetno jak lobi širom sveta. Takođe, poznata su „osećanja“ Tonija Blera prema srpskom narodu, koja datiraju još od NATO agresije 1999. godine.

Zločinački patent
PONOVO DRON NA UTAKMICI!

Ne smiruju se Albanci. Tako su pustili dron na utakmici Fljamurtari – Skenderbeg, samo što ovoga puta leteća sprava nije nosila obeležje „velike Albanije“ već standardnu zastavu ove države. Takođe, Albanci su i maltretirali životinje na pomenutom meču! Tako su na goluba okačili albansku zastavu, a nesrećna ptica je uz mnogo muke letela.

Bler kao lobista

– „Toni Bler i prijatelji“ jedna je od najmoćnijih svetskih lobističkih kuća
– Bler je savetnik vlade Albanije i lični prijatelj premijera Rame
– Bivši britanski premijer nudio je i lobističku pomoć Srbiji na putu ka EU
– Pre nekoliko godina Bler je otkrio da je bio zagovornik bombardovanja 1999.

(Kurir)

KOMENTARI8 komentara

 1. Za Srbiju says:

  Ako, samo napred. Možda to osvesti deo naroda, jer svi su videli šta se dogodilo. A Srbija neka igra fudbal u Azijskoj ligi, kao što Izrael igra u Evropskoj.

 2. Za Srbiju says:

  Štakori na fotografiji.

 3. miloš says:

  Zato ga i prima u goste premijer Vučići...

 4. trudbenik says:

  Pola engleza rođeno je u daljem incestu. Na ovom primerku se to baš uočava...

 5. Rade Bukarar says:

  ako lobira ova svetska nakaza ali se cudim nasim sto su ga primili u bgd

 6. Luka says:

  MRCINA

 7. sava says:

  Za Srbiju, ne vrijedjajte stakore. Stakori znaju da budu i plemeniti.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *