АРМСТРОНГ СА МЕСЕЦА ПОСЛАО ШОКАНТНУ ПОРУКУ коју је НАСА цензурисала (ВИДЕО)

ARMSTRONG SA MESECA POSLAO ŠOKANTNU PORUKU koju je NASA cenzurisala (VIDEO)

8 jula 2018

Iako pre zvuči kao naučno-fantastični scenario za film, sve se više govori o brojnim tajnim izveštajima i transkriptima između glavnog NASA-inog centra i astronauta na Mesecu.

Zanimljivi detalji o tome sa čime su se astronauti navodno suočili na Mesecu potiču iz intervjua neimenovanog profesora i Nila Armstronga koji je nastao na jednom NASA-inom simpozijumu, piše 100posto.hr.U tom intervju profesor ispituje Armstronga šta se stvarno tamo dogodilo, na šta mu astronaut odgovara:

„Bilo je neverovatno… naravno, oduvek smo znali da postoji mogućnost… činjenica je da smo bili upozoreni. Nikada nije bilo nekih pitanja o svemirskoj stanici ili gradu na Mesecu.“

Na profesorovo pitanje kako to misli da su bili upozoreni, Armstrong odgovara: „Ne smem da ulazim u detalje, ali mogu reći da su njihovi brodovi bili daleko superiorniji u odnosu na naše, i po veličini i po tehnologiji. Bili su veliki i preteći“.

U tajnim izveštajima, kako je rekao fizičar i profesor matematike sa Univerziteta u Moskvi Vladimir Azhazha, postoji mnogo intervjua i dokumenata koji ukazuju da je moguće da su se Apolo astronauti zapravo suočili sa vanzemaljskim bićima i NLO-ima kada su istraživali površinu Meseca.

„Nil Armstrong preneo je poruku kontroli misije da su ih dva velika, tajanstvena objekta posmmatrala nakon što su sleteli na Mesec. Ali njegova poruka se nikada nije čula u javnosti, jer ju je NASA cenzurisala“.

Prema rečima brojnih izvora, Armstrong je tvrdio da su vanzemaljci bili prisutni na Mesecu, i da je astronautima naređeno da odu, a mnogi istraživači NLO-a tvrde da su čak snimljene čudne strukture i građevine i sve detalje prijavio kontroli misije, koja je namerno cenzurisala informacije u cilju sprečavanja haosa i panike među stanovnicima planete.

KOMENTARIJedan komentar

  1. Dr says:

    Cista glupost,diletantski srocena bez dva grama znanja!Naime,APOLO program je celom sveto mnogo pre leta,dao frekvencije na kojima se mogao pratiti deo razgovora od APOLA prema zemlji,dakle prijemne frekvencije za Zemlju.Predajne prema letilici normalni niko ne bi dao zbog mogucih zloupotreba.Nekoliko hiljada ljudi sirom sveta je slusalo APOLO u zivo,tako da bi se ovo znalo posle deset minuta!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *