АСАД ЗОВЕ РУСИЈУ У ПОМОЋ: Креће руска војска из Хмејима (ВИДЕО)

ASAD ZOVE RUSIJU U POMOĆ: Kreće ruska vojska iz Hmejima (VIDEO)

7 septembra 2020

U sirijskim provincijama Latakija i Hama izbili su šumski požari jakog intenziteta, vatreni zid se širi velikom brzinom.Požar besni već tri dana, a sada se raširio do te mere da preti da potpuno uništi rezervat kedra u blizini sela Al-Frike, a okolna naselja su takođe u opasnosti. Vatrogasci rade na lokalizaciji, ali zasad ne mogu zaustaviti plamen.

Sirijska vlada se obratila komandi ruske vazduhoplovne baze Hmejmim za pomoć u lokalizaciji požara. Ruske vatrogasne jedinice su tri puta izlazile na gašenje požara kako bi sprečile širenje vatre na stambena područja u provinciji.

Uzroci požara još uvek nisu poznati. Jedna od glavnih verzija je podmetanje vatre od strane militanata koji se kriju u provinciji Idlib pod turskom zaštitom.

(Pravda)

KOMENTARI4 komentara

 1. Ivana says:

  Nas kao braću zanima kad kreće Ruska vojska u oslobađanje srpskih zemalja Srbije, Republike Srpske, privremeno okupirane Republike Srpske Krajine, Srpske Crne Gore i Stare Južne Srbije ( Makedonije ) Srbija je okupirana s nametnutom marionetskom vladom zapada koja sistematski uništava srpski narod i državu Srbiju.

  • Zaliv says:

   Nece niko da krvari za nasu zemlju jer smo je mi vetom u praznoglavi komunizam tj Tita predali drugome. Ako ce neko da krvari to smo mi samo je pitanje za sta kad dole vise nema naseg naroda i ko bi naselio tu zemlju cak i da ih isteramo.... Pricate kao dete misleci neko ce da ratuje za nas... Ti se nikad nece desiti a u najboljem slucaju bi imali podrsku

   • Zaliv says:

    Bem ti android glupost, izvinjavam se zbog greski u pisanju

    • Ivana says:

     To će se desiti jer za tri pokolja nad Srbima niste odgovarali ima da vas deca i unuci poklanih po Krajini očiste sve do jednoga. Ja da sam Hrvat i genocidaš i da znam kakvo smo zlo napravili nebi ni minute čekao nego beži u Argentinu gde vam je sigurnost. Mlađi hrvati znaju šta vas čeka pa beže po svetu na vreme ali vi glupi zadrti i stariji vi ćete dočekati srpske oslobodioce Krajine jer morate osetiti gnev za srpsku nevinu krv koju prolivate svako malo ima Boga.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *