АСАНЖ И ВИКИЛИКС ПОЧЕЛИ ДА ОТКРИВАЈУ: Хилари Клинтон је наоружавала ДАЕШ!

ASANŽ I VIKILIKS POČELI DA OTKRIVAJU: Hilari Klinton je naoružavala DAEŠ!

7 oktobra 2016

clinton-isis-4g

Džulijan Asanž, osnivač izvorišta informacija WikiLeaks, kaže da ima dokaze koji povezuju predsedničkog kandidata Demokratske partije Hilari Klinton sa terorističkom grupom Daeš, izveštava Political Insider.

Prema Asanžu, Klintonova je, dok je služila kao američki Državni sekretar, bila u kontaktu ne samo sa teroristima, nego je odobrila slanje američkog oružja Kataru, koje je odneto libijskim pobunjenicima da svrgnu Muamera Gadafija.

Klintonova je pokušala na isti način da deluje i u Siriji.

Njeno delovanje je dovelo do doturanja oružja i novca teroristima koji pokušavaju da zbace Bašara al-Asada.
Klintonova je ove optužbe negirala pod zakletvom.

WikiLeaks obećava da će otkriti da je izjava pod zakletvom bila laž.

(Katehon)

KOMENTARI6 komentara

 1. Srbin says:

  Novi Pazar: OŠ Sveti Sava promenili ime u Halifa Bin Zajeda el Nahjana Novi Pazar – Novu školsku godinu đaci novopazarske OŠ „Sveti Sava“ započeli su u klupama škole koja sada i zvanično nosi ime osnivača UAE Halifa Bin Zajeda el Nahjana. I pored brojnih negativnih reakcija koje su pratile najavu mogućnosti da se ta škola više neće zvati po najvećem srpskom arhiepiskopu i prosvetitelju, odbornici Skupštine Opštine Novi Pazar jednoglasno su doneli odluku da škola promeni naziv.

 2. jeremija says:

  Dragi Asanz, ranjeni teroristi se lece u izraelskim bolnicama, zasto malo ne kazete nesto i o tome? Hilari je pomagala teroriste samo u onoj meri u kojoj je imala nalog od Izraela.

 3. Trifun says:

  Auuuh, ako Wikileaks ima dokaze za to onda ce to bi to mogao biti VELIKI PROBLEM za Hilari, jer jedno je rekla kazala a sasvim drugo kada postoje dokazi za to koji se obelodane svima.

 4. Trifun says:

  Pa za to je ona zahtevala da se Asanz ubije dronom!!

 5. Trifun says:

  Ne znam samo kako ce to ubistvo izvesti dronom, mozda su pokusavali da ga zaplase da ne izlazi na balkon ambasade sa koje daje dokaze novinarima? Zamisliste Velika Britanija drzi coveka zatocenog iz politickih razloga jer je Wikileaks izneo dokaze o prljavim ilegalnim radnjama vlade SAD kao sto je to uradio i Gardijan, i onda drzi lekcije svetu o demokratiji i politickim slobodama. Necuveno licemerje.

 6. Danko B. Marin says:

  Teško poremećena osoba je HiTLeri Klinton, zato je Demokratska stranka i progurala luđakinju u finale predsedničkih izbora sad kad SADistan nezadrživo ide u dekadenciju!Carstvo Rimljana je merilo opadanja sad za SAD !

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *