АСАНЖ УЗДРМАО ПОРОДИЦУ КЛИНТОН: Викиликс објавио зашто је блиски сарадник Хилари Клинтон убијен (ВИДЕО)

ASANŽ UZDRMAO PORODICU KLINTON: Vikiliks objavio zašto je bliski saradnik Hilari Klinton ubijen (VIDEO)

29 aprila 2017

Set Rič je ubijen nakon curenja mejlova DNC-a Guciferu 2.0, hakeru koji je zaslužan za provaljivanje u e-mejl sistem Demokatskog nacionalnog komiteta i razotkrivanje rasprostranjene DNC (The Democratic National Committee (DNC) is the formal governing body for the United States Democratic Party) korupcije i dosluha sa mejnstrim medijima, navodi se u direktnim porukama na Tviteru koje je u subotu objavio NjikiLeaks.

NjikiLeaks je objavio niz direktnih poruka od @GUCCIFER_2 glumici Robin Jang (@Robbin_Young), bišem Playboy modelu i Džejms Bond devojci iz filma Samo za tvoje oči.

Njih dvoje su razmenili niz poruka u avgustu 2016. godine i dovoljno razvili odnos da joj je Gucifer 2.0 veroao otkrivši joj da je Set Rič bio njegov doušnik, nakon čega je 27-godišnji službenik DNC-a ubijen na sumnjiv način u Vašingtonu.

Guccifer 2.0: Njegovo ime je Set. On je bio moj doušnik. Pretpostavljam da znaš o kome govorim.

Robin Jang: Da, i bilo je užasno čuti o njegovoj smrti. Nemam činjenice, ali ja mislim da ga je Hilari ubila.

Ovo može objasniti zašto DNC nije dozvolio da FBI pregleda njihove servere.

Riču je pucano u leđa u 4:20 ujutru 10. jula 2016. godine, nakon što je napustio stan svoje devojke u Blumingdejl naselju Vašingtona DC.

Policija je vodila ovaj incident kao pokušaj pljačke, iako ubice nisu uzele Ričov novčanik, telefon ili sat. Ričova devojka je rekla za NBC Njashington: “Došlo je do borbe. Ruke su mu bile u modricama, kolana su mu u mogricama, lice mu je u modricama, a ipak je imao dva hica u leđa, a oni ipak nisu uzeli ništa… Oni ga nisu opljačkali, samo su mu oduzeli život.“

Robin Jang je objavila internet stranicu sa svim njenim direktnim porukama Guciferu 2.0. On na tviteru tvrdi da je sve ove dokaze odnela policiji i mejsnstrim medijima, ali da “nikoga nije bilo briga,“ dok NjikiLeaks nije promovisao njenu priču.

Ovo otkriće potvrđuje ono što je Džulijan Asanž nagovestio u intervjuu u avgustu prošle godine.

“Postoji 27-godišnjak koji radi za DNC i kom je pucano u leđa, ubijen je, pre samo nekoliko nedelja, iz nepoznatih razloga, dok je išao ulicom u Vašingtonu,“ rekao je Asanž u emisiji Nieunjsuur na holandskoj televiziji.

“Doušnici često ulažu veoma značajne napore da nam dostave materijal i često uz veoma značajne rizike,“ rekao je Asanž.

Na pitanje voditelja da li ukazuje na to da je Set Rič bio ubijeni doušnik, Asanž je rekao: “Ja sugerišem da naši izvori preuzimaju rizike i postaju zabrinuti kada vide da se dešavaju ovakve stvari.“

Još jednom, pokazalo se da su teoretičari zavere u pravu… još jedno ime na Klinton listi za odstrel.

(Njebtribune.rs)

KOMENTARI5 komentara

 1. goran says:

  Ovaj Asanz lici na MiloseviCA KAD JE IMAO 26 GODINA. Uzgred, Baja je hohstapler koji je ocrnio sve zemlje osim Izraela. Naravno da ponesto sto govori jeste tacno, ali on ne otkriva ko je gazda svih manipulacija.

  • BM Stalker says:

   Površno izučavaš vikiliks. Asanža jure baš ti o kojima kažeš da ne pominje

 2. goran says:

  From Jim Stone Investigative Journalist: Anonymous sent: Iran declared that they will not buy any S-400 from Russia. Because they are useless against Israel and thereby USA and probably others. Israel keeps bombing Syria and the Russian S-400s there do nothing. Iranians changed the codes to identify friends. But Israelis found another way to neutralize the S-400. The S-400 was the only defence Russia had against attackers. Now that is proven useless. S-400s are manufactured by a privatized Soviet company, currently owned by Jewish Oligarch. The weapons designers are mostly Jewish. So, Israelis have all the inside secrets of all Russian weapons

 3. goran says:

  Asanz je izneo podatke o svim dilpomatijama sveta, osim o izraelskoj. Sad, ti tvrdis da ga oni jure. Moras natrag u skolu da naucis malo logike.

 4. Kosovac says:

  Ovaj Asanž zaista liči na Miloševića, kao upisan. Plus Asanž vodi i politiku kao Milošević, vidi se po tome što Klintonovoj trnu zubi. Međutim, koliko je dugo Asanž u pritvoru, sada je u prilici da prevaziđe Šešeljev rekord, a to nije dobro da neko sa strane preuzme Srpski barjak.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *