АСАНЖ ЗАПАЊИО ЈАВНОСТ: Масакр у Лас Вегасу и скоро све терористиче завере су креиране! ЕВО КО ЈЕ КРИВАЦ!

ASANŽ ZAPANJIO JAVNOST: Masakr u Las Vegasu i skoro sve terorističe zavere su kreirane! EVO KO JE KRIVAC!

24 oktobra 2017

Osnivač WikiLeaks-a, Džulijan Asanž, je razmotrio smrtonosnu masovnu pucnjavu u Las Vegsu i istakao da FBI ima istoriju ciljanja mentalno obolelih i emocionalno nestabilnih pojedinaca.

“Skoro sve “terorističke“ zavere je kreirao FBI kao deo svog poslovnog modela,“ napisao je Asanž.

Verovatno jedan od najcenjenijih novinara na svetu, koga članovi savezne vlade žele da označe kao špijuna, Asanž, povezao je svoje komentare sa pričom Business Insider-a koju je napisala Karolin Simon sa naslovom “FBI ’proizvodi slučajeve terorizma’ u većoj meri nego ikada ranije.“ Simonova je napisala eho iz New York Times-a koji je pokazao da 67% kriminalnih slučajeva terorizma takođe uključuje i dokaze koje su pružili tajni agenti FBI-a.

Sami Osmakac je jedan takav siromašan i emotivno nestabilan pojedinac, koji se takođe pominje u Asanževom tvitu, koga je FBI pripremio da bude jedan od njihovih uhapšenih terorista.

Nažalost, lista pojedinaca koje je FBI uhapsio, takođe uključuju i desetine pojedinaca koji su ili mentalno bolesni ili emotivno nestabilni.

Ironično, Napolitano sa Fox News-a se slaže. On je govorio o kontroverznoj praksi FBI-a da odgajanja emotivno nestabilnih pojedinaca, sprijateljujući se sa njima, dajući im terorističke zavere da ih sprovedu, ohrabrujući ih da ih sprovedu, i dajući im konačnu podršku da izvršenje tih terorističkih zavera.

Nažalost, postoji rizik u naoružavanju potencijalnih terorista za teror pod pokroviteljstvom FBI-a. Ponekad te zavere ne idu po planu i uvek postoji potencijal da loš glumac zapravo bude uspešan u tome da se izvuče sa terorističkim napadom.

Još uvek je prerano da se zna da li je i Padok bio jedan takav loš glumac u terorističkoj operaciji FBI-a koja je pošla po zlu. Prema rečima vodećeg FBI-a u slučaju “1-Oktobar,“ Arona Rusa, FBI prati svaki trag i u SAD i u inostranstvu, i ako ljudi žele da pruže ikakvu informaciju, treba da kontaktiraju FBI direktno.

Uzimajući u obzir Asanžov tvit, u kombinaciji sa preciznim izveštavanjem levičarskog New York Times-a i desničarskog Fox News-a, pojavljuje se živopisna slika. Levo krilo, desno, i oni nezavisni, postaju svesni toga koliko opasne mogu biti antiterorističke operacije FBI-a, naročito ako se otkrije da je Padokovo divljanje delo operacije FBI-a koja je pošla po zlu.

(Webtribune.rs)

KOMENTARI5 komentara

 1. Velika Metla says:

  Za koga je ovo novost? Za mene apsolutno ne! To je znao svako iole informisan,i oni koji misle svojom glavom,a ne kako im SNN i BE92 serviraju!

 2. Pitanje rađa pitanje says:

  Šta reći? Šef FBI nije voleo kantri music pa je pritisao Padoka koji zaista nije imao nikakav motiv osim što je imao mentalno naslednu predispoziciju da poludi u jednom trenutku a osim toga je imao u jako veliki tumor na mozgu koga je na kraju odstranio pucnjem direktno u svoju glavu. A kako da znamo da i Asanža i njegovo ponašanje nije kreirao FBI?

 3. goran says:

  Dragi Asanz, preskocili ste Mosad, valjda zato sto vas oni i placaju.

 4. Pitagora says:

  FBI čuva američku demokratiju. To je izvozni proizvod. Od toga je ceo svet pomalo loše mesto za život.

 5. goran says:

  Asanz iznosi donji ves svih zemalja, osim Izraela. Sta mislite zasto?

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *