АТЕНТАТ НА ПОМПЕА?! Град под опсадом! Одјекују експлозије!

ATENTAT NA POMPEA?! Grad pod opsadom! Odjekuju eksplozije!

2 avgusta 2019

U Bangkoku je u petak ujutro nekoliko bombi eksplodiralo, a povređeno je troje ljudi. Grad na Tajlandu bio je domaćin regionalnog samita kojem je prisustvovao i američki državni sekretar Majk Pompeo.

Ukupno je šest bombi detonirano na tri lokacije, a jedna eksplozivna naprava je pronađena pre nego što je eksplodirala, rekao je visoki policijski službenik Rojtersu.– Bombe u ove dve oblasti bile su improvizovane eksplozivne naprave koje je aktivirao tajmer – otkriveno je.

Vlasti su naredile hitnu istragu, a mere bezbednosti su pooštrene.

Mali uređaji su eksplodirali na nekoliko lokacija u gradu.

Činilo se da su to simbolični napadi čiji je cilj sramotiti vladu tokom velikog samita, ali nisu osmišljeni da izazovu masovne žrtve.

– Tri osobe zadobile su lakše povrede od šrapnela – rekli su predstavnici vlasti.

Bombardovanja su se desila neposredno pre obraćanja glavnog govornika Pompea, koji prisustvuje sastanku Asocijacije ministara spoljnih poslova zemalja Jugoistočne Azije.

Vlada je pozvala medije da izbegavaju spekulacije o motivima za bombaške napade.

(Alo)

<

KOMENTARI3 komentara

  1. Ivana says:

    Tako treba amerikance dočekivati svud na planeti to je jedna pljačkaška, i neonacistička bagra koja nikone ne donosi niti je donela dobro, sejači smrti širom sveta.

  2. teoretičar says:

    Mislim ja tako pa ...Mislim da je CIJA tela da malo privuče pažnju na Pompea i da je Pompeo bio obavešten da će neke prangije eksplodirati, moš misliti, širom grada. Zar nikom nije oma kliker proradio? Pompejo troši pare američkog rodnoravnopravnog roda ali nekako ni on ni ostali ne privlače neku veću pažnju. Ni mediji nisu previše zainteresovani jer malo ko čita gde je subjekat objektivno i šta radi. I eto, CIJA rešila da malo napravi zaglušujuće larme oko Pompea na desedvaes km, pa da mediji spomenu i Pompea i tako to. A nije se baš ni CIA pretrgla. Ovo joj je najbleđa i najkilavija akcija u zadnjih sto godina. Ovi iz CIJE su stvarno ovo uradili na jedvite jade kao da uopšpte ne volu tog objekta. Naš narod kaže "ko preko ..."Nije vredno pomena...a i članak je kilav ko i cela akcija. Ko neki bojkot pompea. Neće se nimalo proslaviti ali hej...Saće on ko i Hilari da priča "a meci su leteli oko moje glave ko brazilske čele" pa posle zli jezici objavili snimke...ja samo ne znam kako neko tako olako preživi toliku bruku i laž. Nemo Pompeo da kažeš kako je bilo "užasno" pa na sve strane vatra...Nemo, smejaće se ljudi.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *