АТЕНТАТ НА РОБЕРТА ФИЦА! ИЗА СВЕГА СТОЈЕ УКАЈИНЦИ?!

АТЕНТАТ НА РОБЕРТА ФИЦА! ИЗА СВЕГА СТОЈЕ УКАЈИНЦИ?!

15 маја 2024

Словачки премијер Роберт Фицо рањен је у пуцњави испред зграде Владе у Братислави, након што је из здања изашао после завршетка седнице.

Словачки портал Правда пише да је нападач испалио у Фица неколико хитаца, након чега га је полиција ухапсила.УКРАЈИНА СТОЈИ ИЗА АТЕНТАТА?!

Могуће да иза атентата на премијера Роберта Фица стоје украјинске специјалне службе, рекао је посланик Државне думе Русије из кримског региона и члан Одбора за безбедност Михаил Шеремјет.

Подсетимо, На Фица је атентатор испалио четири метка, а обезбеђење је потом премијера унело у аутомобил како би га склонили одатле.

Потом је хеликоптером пребачен у болницу.

Према незваничним информацијама, човек који је пуцао на Фица је писац и присталица опозиционе партије Прогресивна Словачка, Јурај Цинтула (71).

KOMENTARI4 коментара

 1. Зека says:

  Какав је то припадник "специјалне службе" Украјине (или било чије) који после 4 испаљена хица из близине остави своју људску мету у животу??? Према подацима овде изнетим, пре би се рекло да је то деда неки. Докон деда. Пун фикс-идеја. Полудели пензионер...

 2. Читалац says:

  Словачки премијер Роберт Фицо рањен је у пуцњави после седнице владе у граду Хандлова, на око 150 километара североистично од Братиславе, преносе словачки медији. Горњи текст сам нашао на једном нашем, а није једини, порталу? На горњем чланку, као и у неким другим интернет вестима стоји да се све десило у Братислави а не у месту Хандлова? Не знам одакле овакве грубе грешке о месту атентата? На крају сам остао у недоумици не само где се ово издешавало него какао се десило? Никада више вести и грешака.

 3. milorad5 says:

  ne bih rekao zeko,gladio je pokušo da ubije fica nego poslali su matorog tu si u pravu,taj je verovatno iskusan,nemaš pojma šta gmiže po senkama u evropi...misliš penzos a on ima bar 10 na duši...ukro ne smeju da rizikuju da i bilo kako povežu sa ovime oco je briselska kajgana SIGURNO...tipišna reakcija deep state sistema,ako ne mogu da oblate ili smene nekoga preko privatne glasačke mašine onda sleduje atentat ,sve zavisi od harizme i direktnog uticaja koji meta poseduje,što je već harizma i uticaj to se teže odlučuju na atenta,ali ako vide da osoba ima potencijale i da je odlulna i da će u nekom razumnom vremenu dostiči i harizmu,onda se ide na atentat PRE nego što postane problem...to je slučaj sa ficom...počeo je da izlazi iz okvira slovačke koja je za brisel manje-više seoska idila tamo negde ali fico je vuk koji prevazilazi ogradu te farme i to ih plaši i brine...ovo sigurno nije atenta na mah poludelog penzosa iako žele da tako deluje...sad će da počnu sranja o neuračunljivosti ubice od strane implanitranih agenata u politici i policiji slovačke,provlačiće se narativ o desničaru ili levičaru nebitno, koji nije bio zadovoljan koliko je fico desno itd.itd...jer koliko sam vidoe fico ako i preživi ovo ostaće invalid,nije ovaj promašio uopšte,kad ti smestiš više metak u nekoga ko se kreće trza ili padne,okružen telohraniteljima,taj ZNA da puca ,ali ima tu i dosta slučajnosti....ovo su teške rane i pitanje je da li će preživeti...vidi se ruka iskusne ekipe iza ovoga da svaki penzos može da ubije premjera pola evrope bi bilo be vlade....

  • Зека says:

   Нисам ни мислио, Милораде, да су сви пензоси исти. Све су то врло различити људи, заједничко им је то што су пензионери, као што ова дијабола од атентатора свакако јесте. Наравно, и пензионери могу бити активирани за различите послове, од цепкања карата на утакмицама и обезбеђења у клубовима до најмљених инструктора и плаћених убица. Е, сад, покушавам да схватим о чему се овде ради, али података је за сада мало, а и противречни су, као што је добро приметио "Читалац". Ако је, за почетак, истина да је овај испалио 4 метка и то из непосредне близине, онда околност да му је мета (за сада) преживела никако не говори у прилог његове "специјалности" или професионализма. Међутим, ни то не искључује дубљу организацију тј. заверу. Штоно рече у Маратонцима - знамо ми њих, велики су то разбојници! Помишљам чак и на могућност да је ово била нека врста опомене... али, опет, зар се то ради кишом метака у покретну мету? Свашта ћемо још сазнати. Према објављеним подацима, делује ми за сада да се ради о усамљеном стрелцу, пензионерској дијаболи, који је одлучио да лиши живота политичара којег су медији претходно оцрнили... Видећемо.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u