АТЕНТАТ НА РОБЕРТА ФИЦА! ИЗА СВЕГА СТОЈЕ УКАЈИНЦИ?!

ATENTAT NA ROBERTA FICA! IZA SVEGA STOJE UKAJINCI?!

15 maja 2024

Slovački premijer Robert Fico ranjen je u pucnjavi ispred zgrade Vlade u Bratislavi, nakon što je iz zdanja izašao posle završetka sednice.

Slovački portal Pravda piše da je napadač ispalio u Fica nekoliko hitaca, nakon čega ga je policija uhapsila.UKRAJINA STOJI IZA ATENTATA?!

Moguće da iza atentata na premijera Roberta Fica stoje ukrajinske specijalne službe, rekao je poslanik Državne dume Rusije iz krimskog regiona i član Odbora za bezbednost Mihail Šeremjet.

Podsetimo, Na Fica je atentator ispalio četiri metka, a obezbeđenje je potom premijera unelo u automobil kako bi ga sklonili odatle.

Potom je helikopterom prebačen u bolnicu.

Prema nezvaničnim informacijama, čovek koji je pucao na Fica je pisac i pristalica opozicione partije Progresivna Slovačka, Juraj Cintula (71).

KOMENTARI4 komentara

 1. Zeka says:

  Kakav je to pripadnik "specijalne službe" Ukrajine (ili bilo čije) koji posle 4 ispaljena hica iz blizine ostavi svoju ljudsku metu u životu??? Prema podacima ovde iznetim, pre bi se reklo da je to deda neki. Dokon deda. Pun fiks-ideja. Poludeli penzioner...

 2. Čitalac says:

  Slovački premijer Robert Fico ranjen je u pucnjavi posle sednice vlade u gradu Handlova, na oko 150 kilometara severoistično od Bratislave, prenose slovački mediji. Gornji tekst sam našao na jednom našem, a nije jedini, portalu? Na gornjem članku, kao i u nekim drugim internet vestima stoji da se sve desilo u Bratislavi a ne u mestu Handlova? Ne znam odakle ovakve grube greške o mestu atentata? Na kraju sam ostao u nedoumici ne samo gde se ovo izdešavalo nego kakao se desilo? Nikada više vesti i grešaka.

 3. milorad5 says:

  ne bih rekao zeko,gladio je pokušo da ubije fica nego poslali su matorog tu si u pravu,taj je verovatno iskusan,nemaš pojma šta gmiže po senkama u evropi...misliš penzos a on ima bar 10 na duši...ukro ne smeju da rizikuju da i bilo kako povežu sa ovime oco je briselska kajgana SIGURNO...tipišna reakcija deep state sistema,ako ne mogu da oblate ili smene nekoga preko privatne glasačke mašine onda sleduje atentat ,sve zavisi od harizme i direktnog uticaja koji meta poseduje,što je već harizma i uticaj to se teže odlučuju na atenta,ali ako vide da osoba ima potencijale i da je odlulna i da će u nekom razumnom vremenu dostiči i harizmu,onda se ide na atentat PRE nego što postane problem...to je slučaj sa ficom...počeo je da izlazi iz okvira slovačke koja je za brisel manje-više seoska idila tamo negde ali fico je vuk koji prevazilazi ogradu te farme i to ih plaši i brine...ovo sigurno nije atenta na mah poludelog penzosa iako žele da tako deluje...sad će da počnu sranja o neuračunljivosti ubice od strane implanitranih agenata u politici i policiji slovačke,provlačiće se narativ o desničaru ili levičaru nebitno, koji nije bio zadovoljan koliko je fico desno itd.itd...jer koliko sam vidoe fico ako i preživi ovo ostaće invalid,nije ovaj promašio uopšte,kad ti smestiš više metak u nekoga ko se kreće trza ili padne,okružen telohraniteljima,taj ZNA da puca ,ali ima tu i dosta slučajnosti....ovo su teške rane i pitanje je da li će preživeti...vidi se ruka iskusne ekipe iza ovoga da svaki penzos može da ubije premjera pola evrope bi bilo be vlade....

  • Zeka says:

   Nisam ni mislio, Milorade, da su svi penzosi isti. Sve su to vrlo različiti ljudi, zajedničko im je to što su penzioneri, kao što ova dijabola od atentatora svakako jeste. Naravno, i penzioneri mogu biti aktivirani za različite poslove, od cepkanja karata na utakmicama i obezbeđenja u klubovima do najmljenih instruktora i plaćenih ubica. E, sad, pokušavam da shvatim o čemu se ovde radi, ali podataka je za sada malo, a i protivrečni su, kao što je dobro primetio "Čitalac". Ako je, za početak, istina da je ovaj ispalio 4 metka i to iz neposredne blizine, onda okolnost da mu je meta (za sada) preživela nikako ne govori u prilog njegove "specijalnosti" ili profesionalizma. Međutim, ni to ne isključuje dublju organizaciju tj. zaveru. Štono reče u Maratoncima - znamo mi njih, veliki su to razbojnici! Pomišljam čak i na mogućnost da je ovo bila neka vrsta opomene... ali, opet, zar se to radi kišom metaka u pokretnu metu? Svašta ćemo još saznati. Prema objavljenim podacima, deluje mi za sada da se radi o usamljenom strelcu, penzionerskoj dijaboli, koji je odlučio da liši života političara kojeg su mediji prethodno ocrnili... Videćemo.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *