АУСТРИЈСКИ ПОСЛАНИЦИ ОКРЕНУЛИ ЛЕЂА ЗЕЛЕНСКОМ: Напустили салу и оставили му поруку (ВИДЕО)

АУСТРИЈСКИ ПОСЛАНИЦИ ОКРЕНУЛИ ЛЕЂА ЗЕЛЕНСКОМ: Напустили салу и оставили му поруку (ВИДЕО)

30 марта 2023

Посланици десничарске Слободарске партије Аустрије су напустили салу парламента током видео преноса говора украјинског председника Владимира Зеленског.

Чим је почео да говори, посланици Слободарске партије су устали и напустили просторију у којој се одржавао састанак Доњег дома. Пре изласка су на својим местима истакли поруке мира.Претходно се председник Слободарске партије Аустрије Херберт Кикл успротивио говору Зеленског, јер та странка жели да заштити неутралност земље.

Подсећамо, Аустрија је војно неутрална земља, и према њеном Уставу и законима она не може да буде чланица било ког војног савеза, нити да учествује у непријатељствима на територији друге земље.

(Правда)

KOMENTARI2 коментара

  1. Један тамо, не знаш га ти says:

    Још по Европи има здравог разума, само од дреке левичарске гамади не могу да се јасно чују. Али као што видимо, ствари коначно полако почињу долазити на своје место. И Србија је свој највећи напредак и узлет доживљавала увек и само са доминацијом десно оријентисаних странака и политичара. Левица је, по својој суштини, превратничка, штеточинска и рушилачка. Чак и овде, на микроузорку од тек неколико овдашњих несрећника левака, пардон - левичара, самозваних „коментатора“, може се видети сва њихова излизаност, излапелост, ментална, интелектуална и свака друга импотентност.

  2. Косовац says:

    Ко је та Украјина, ко је тај Зеленски, да посланици једне Аустрије морају да стоје мирно док им се обраћа тај смотља Зеленски? Еј, обраћа им се преко видеа, екрана, ваљда да им да упутства како да се понашају? ……………Ко је то дебилче Грета Тунберг, да једна Финска њој додели почасни докторат? Каква је то Финска која побегуљи из основне школе додељује почасни докторат? ……………Ко је та Немачка, чији канцелар Олаф Шолц забрањује гасовод Северни ток 2, који је израђен за добробит и висок стандард његовог Немачког народа? ……………Ко је та Америка УСА која хапси конкуренцију, кандидата за председника? ……………Ко је тај Јеврејин који није Јеврејин него је изумрли Хазар? ……………Ко је тај Александар Вучић председник државе, који нема три чисте да свог министра Зорану Михајловић или министра Раде Баста уклони из Владе и осуди за велеиздају? ……………Ко је тај Александар Вучић председник државе који даје бесу својим страначким колегама Борељу, Лајчаку и Куртију да ће им поклонити део српске територије? …………………….Ако то нису ванземаљци, онда су то неки Дубоки, Тајни, чије су активности неким њиховим проблемом почеле да нама људима бивају видљиве онолико колико се може видети врх леденог брега.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u