Аутомобил Србина полупан – случајно?

Automobil Srbina polupan – slučajno?

9 avgusta 2015

reg-rafailovic0_620x0Incident koji se prošle nedelje dogodio u Rafailovićima, jednom od najposećenijih mesta južnojadranske obale, uzbudio je goste, ali i te kako i meštane. Neprijatnost je doživela porodica Stefanović iz Požarevca, čiji automobil je demoliran. Dogodilo se to nekoliko dana nakon što su gosti stigli na odmor, parkiravši svoj auto gde im je rečeno.

– Incident nema nikakvu političku ili ne daj bože nacionalističku pozadinu – kaže za “Novosti” u ime meštana i tamošnje Mesne zajednice Đuro K. Rafailović. – U pitanju je komšijski spor oko parkinga i automobil gosta iz Srbije je bio kolateralna šteta.

Posle incidenta, telefoni u Rafailovićima su bili usijani. Stari gosti koji redovno dolaze iz Srbije u ovo ribarsko selo, pitali su svoje prijatelje da li je moguće da se to napadaju turisti.

– Opravdanja za incident naravno nema, ali on je zaista posve druge prirode i rezultat je nesređenog stanja u oblasti saobraćaja i komunalne politike. Gosti iz Srbije su i sada najbrojniji u Rafailovićima, najdraži su gosti i to ne govorimo iz kurtoazije, sezonskog dodvoravanja i slično. Mi mlađi smo nastavili prijateljstvo i druženje, koje su započeli naši očevi i tako će biti – poručio je Rafailović.

KOMENTARIOstavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *