АВИОН ИЗ РУСИЈЕ СЛЕТЕО У БАТАЈНИЦУ: Донео специјалну пошиљку!

AVION IZ RUSIJE SLETEO U BATAJNICU: Doneo specijalnu pošiljku!

8 maja 2019

Na vojni aerodrom u Batajnici, pre pola sata sleteo je transportni avion Ruslan, ekskluzivno saznaje Srbija Danas.

Kako se pretpostavlja, avion Ruslan je dopremio raketni sistem „Pancir, ali to nije zvanično potvrđeno.Podsećamo, nezvanično je najavljeno da će u Srbiju iz Rusije pred paradu stići novo oružje. Koje, još se ne zna, ali ono što se zna, a što je rekao predsednik Srbije, jeste da se radi o posebnoj „poslastici“.

Prema pretpostavci Miroslava Lazanskog, iz Rusije bi u Srbiju mogao da stigne raketni sistem „Pancir“.

Vojno-policijska parada „Odbrana slobode“ biće održana u petak 10. maja u 11 časova u Nišu povodom dana pobede u Drugom svetskom ratu, a tom prilikom prodefilovaće više od 4.000 pripadnika Vojske Srbije i MUP, među kojima i ešelon od 1500 vojnika. Građani će moći da vide i nalet vazduhoplovnog ešelona, pešadijski desant uz pravi spektakl u vazduhu!

KOMENTARI8 komentara

 1. živoder iz Oseka i Ovčare says:

  Novo rusko oružje je SUPER, ali najviše bismo se veselili učlanjenju u ODKB i ruskoj vojnoj bazi u Srbiji i Republici Srpskoj.

  • Cp6a says:

   Odlično ako je stiglo i za pohvalu je, ali ovo što predlažeš je dugoročno, ne bolje, nego jedino rešenje, ako hoćemo da nas više ne mrcvare, da opstanemo, ostanemo normalni i umnožimo se. Nećemo onda da trošimo pare na oružje, ima braća koja su tu bolja, nego na navodnjavanje i oživljavanje poljoprivrede, e tu smo valjda mi još uvek bolji.

 2. marko says:

  SRBIJ I TREBA ODMAH S 400 I 5000 RAKETA OD UGLJA TO MOZE PLATITI CENOM

 3. Maximus Decimus says:

  Nije stigao,,Pancir" nego padobranska jedinica kao deo parade.

  • Nebeska Srbija says:

   Taman sam se zaradovao kad ono nista.

 4. samostalan says:

  Ma kakav Pancir, stigao je jos jedan orden za A. Vucica.

 5. Đorđe says:

  To je probni,da vide dal ćemo odma amerima da damo tehnologiju.

 6. Boban za Srpskog Cara i carevinu Srbiju says:

  Ako je nešto došlo, došlo je radi lične bezbednosti naše usnije tako mile svima sa kojima druguje. Nadam se samo da je Putin uspeo da odoli njenim čarima. Kako god bilo na nama je da se usrdno Bogu molimo da što pre dođe Ruski Car Romanov i da kada dođe da nas oslobodi od ovih krpelja političarskih dovede i nama Cara našega Nemanjića po krvi ili po uzoru sve jedno je, jer biće to Božiji pomazanik. Tada će moći da se raduje Srbin jer će to biti znak da su nam naši gresi oprošteni. Moći će oni koji preteknu pročišćenje koje nam sledi.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *